Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2016 г.

Татяна Дончева: Властта и опозицията в парламента имат общи сделки и бизнеси

"Политическата система в страната е еднопартийна с няколко актьорски трупи на сцената."
 
"В момента има общи сделки и бизнеси между властта и опозицията в парламента и на тях са подчинени интересите на България. Затова е нужна спешна промяна, която може да се направи само от независими от задкулисието хора". 

Това заяви кандидатът за президент на коалиция "Движение 21 - НДСВ" Татяна Дончева по време на среща със симпатизанти в Благоевград. Тя бе категорична, че политическата система в страната е еднопартийна с няколко актьорски трупи на сцената. 

Дончева коментира, че Румен Радев е посочен за кандидат на БСП, защото е удобен за задкулисието, патриотите имат назначения в държавните агенции по квота, а министрите на Реформаторския блок са "по-големи гербаджии от гербаджиите".
 

Кандидатът за вицепрезидент Минчо Спасов допълни, че "висша форма на патриотизма днес не е да крещиш "Идват бежанците!" или да се снимаш до телената ограда. Висшата форма на патриотизъм е да дадеш визия на хората как да излязат от кризата".
 

"Само Татяна Дончева и Минчо Спасов могат да разбият задкулисието", заяви съпредседателят на НДСВ и зам.-председател на предизборния щаб на коалицията Станимир Илчев.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар