Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2016 г.

Красимир Каракачанов: Не може някой да шляпа по врата българския президент и да му дърпа ушите

"Нужен е президент, който ще генерира идеи и ще бута партиите да вършат работата си."
 
Според социологическите проучвания трети в надпреварата за президентския стол ще е двойката Красимир Каракачанов - Явор Нотев, издигната от „Обединени патриоти - НФСБ, „Атака" и ВМРО".

Красимир Каракачанов обаче е на мнение, че настроенията в обществото са доста по-различни от официалните статистически данни и резултатите няма да са такива, каквито показват социолозите.

„Готвим се сериозно за тази кампания. Нашата амбиция е не да участваме в следващите избори, а да дадем алтернатива на сегашния модел", каза пред Нова телевизия Каракачанов. 


„Президентската институция представлява България. Не може някой да шляпа по врата българския президент и да му дърпа ушите, макар и на майтап", допълни той.

Според Каракачанов президентът трябва да може да каже и на партийните лидери в България, и на външните ни партньори кога нещо не е добре за страната. 


"Нужен е президент, който ще генерира идеи и ще бута партиите да вършат работата си", заяви още той.

„Категорични сме - излизаме и се бием за победа", заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов.

"Едно от нещата, които застъпваме, е връщането на наборната военна служба, за да може българските младежи да получат и възпитание, и обучение там", поясни той.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар