Зима

Зима
Пролет

7 ноември 2016 г.

Кристиано Роналдо: Това не е последният ми договор с "Реал" (галерия)

"Реал" Мадрид е отборът на сърцето ми, моят дом. Това е най-големият клуб в света!"
 
Суперзвездата Кристиано Роналдо преподписа договора си с "Реал" Мадрид за още три години. 

Португалският голмайстор парафира с "Белия балет" до 30 юни 2021 година на специална церемония на "Сантяго Бернабеу".

Според информации в пресата заплатата на играча ще бъде увеличена и той ще заработва по 21 милиона евро на година без допълнителните бонуси.

31-годишният Роналдо подновява за втори път договора си с "Реал", откакто премина в клуба от "Манчестър Юнайтед" през 2009 година. Преди това той сложи подписа си под нов контракт през 2013 година за още три сезона.

Португалецът помогна на Кралския клуб да спечели два пъти Шампионска лига, две купи на страната, веднъж световното клубно първенство и една титла на Испания.

"Днес е специален ден за мен. "Реал" Мадрид е отборът на сърцето ми, моят дом и този момент е уникален. Договорът ми е за още 5 години, но бъдете сигурни, че това няма да е последният ми договор с "Реал"."

"Това е най-големият клуб в света и в следващите 5 години ще дам най-доброто от себе си, да печелим трофеи и да вкарвам голове", каза Роналдо на пресконференция след подписването на договора.

Кристиано е големият фаворит да спечели „Златната топка” за тази година, която ще бъде негова четвърта. През 2016-а той спечели Шампионска лига с "Реал" Мадрид и вдигна първата европейска титла в историята на Португалия на европейските финали.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар