Зима

Зима
Пролет

12 ноември 2016 г.

Great Wall извади модел с две различни лица

Китайската компания Great Wall, която произвежда автомобили и в България, представи новия си кросовър Haval H2s.
 
Моделът излиза на пазара в две модификации - Red Label и Blue Label, които се различават една от друга не само по цвета си, но и по предната си част.

По-рано тази година китайците обявиха, че новата стратегия на марката им Haval включва пускането на „сини” модели, които ще бъдат по-спортни и съответно предназначени за младежката аудитория, и на „червени”, които на свой ред са насочени към състоятелните семейни клиенти.

Любопитното е, че двете версии се различават и по размери. Дължината на H2s Red Label е  4195 мм, а на H2s Blue Label тя е 4 146 мм. Широчината от 1772 мм, височината – 1617 мм и разстоянието между двете оси – 2550 мм, са напълно еднакви.

В оборудването на новия SUV са включени мултимедийна система с голям сензорен екран, 17-и или 18-цолови джанти от лека сплав, система за безключов достъп и бутон за стартиране на двигателя, круиз-контрол, панорамен покрив, електрически огледала с подгряване, парктроник и пълен комплект въздушни възглавници.

На китайския пазар Haval H2s ще се появи с 1,5-литров бензинов турбомотор, развиващ мощност от 150 к.с. Той се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или със 7-степенна роботизирана трансмисия с 2 съединителя. Цените на модела ще станат ясни на 11 ноември. Засега не се знае дали моделът ще се предлага извън родината му.



Automedia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар