Зима

Зима
Пролет

27 декември 2016 г.

Когато един мъж казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Колкото по-скоро приемете този факт, толкова по-лесно ще срещнете онзи, който наистина си заслужава!
 
Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. 

Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната си връзка и да иска малко повече време да подреди мислите и чувствата си. Може да не ви обича все още и да не иска да ви подлъгва. Може пък да е бройкаджия и да ви мотае, докато се среща с още няколко жени.

Вариантите са много, а могат да се изброяват и още. Там е работата, че за жените става твърде трудно да следят всички жестове, думи, език на тялото, действия, мисли на мъжете. Лошото е, че това си остава най-добрият начин да прецените дали ви казва истината или не.

Въпреки това, единственото и най-важно нещо, което трябва да направите, е да прецените колко си заслужава да хабите цялата тази енергия. Колко си заслужава да отнемате от ценното си време, особено времето на младостта, за да чакате някого да стане готов за връзка?

Вие вече сте решили – искате връзка, нямате проблем да я започнете още веднага и нямате никакви съмнения, че сте в състояние да дадете цялата любов, на която сте способни. Изведнъж така наречената ви половинка ви полива със студен душ като ви казва, че още не е готов за сериозна връзка.

Не чакайте!

Един мъдър съвет – не чакайте да се влюбва тепърва, не чакайте да преосмисля дълго плюсовете и минусите на връзката ви, не се самозалъгвайте, че наистина му трябва време. Мъжете са доста по-просто устроени в този аспект от жените. В повечето случаи щом казват нещо, значи истински го мислят.

Ако той казва, че не може да се обвърже сега, веднага – то вероятно наистина е така. Присъщо за жените е да разиграват сцени на драматизъм. Мъжете казват нещо, защото го мислят.

Не се надявайте, че ще започне да ви обича от даден момент. Ако беше истински влюбен във вас, нямаше да му трябва време, нямаше да му трябва обмисляне, преценка на ситуациите. Ако беше наранен от предишна връзка, но ви беше обикнал истински от мига, в който ви е видял, нямаше да му трябва време – вие щяхте да сте неговото лекарство, неговото избавление, неговият начин да забрави и да започне живота си наново.

Някои хора смятат, че за да са щастливи трябва да положат неимоверни усилия, да са постоянни и да преследват целите си.

Е, а защо нещата трябва да стават толкова насила? Защо трябва да напъвате късмета си, вместо да му се радвате?

Разберете, когато един мъж иска да се обвърже с вас ще направи всичко възможно да го постигне. Когато обаче намира всякакви причини да не го прави, значи не го иска. Толкова е просто!

Колкото по-скоро приемете този факт, толкова по-лесно ще срещнете онзи, който наистина си заслужава!



Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар