Зима

Зима
Пролет

21 декември 2016 г.

Вкарването на машинистите в психиатрия е феноменално безобразие! Това е сталинизъм!

Какво укрива прокуратурата и Властта: Бомба! Ето истината за взрива в Хитрино
 
„Вкарват машинистите от Хитрино в психиатрия, защото били на силни лекарства, с разстроена психика и не можели да спят. Това обяви Нова тв по повод започващия процес и днешното гледана на мярката им за неотклонение. По препоръка на личните им лекари, машинистите потърсили психическа помощ от здравно заведение.“

Валери Тарандов: Вкарването на тези хора в психиатрия е феноменално безобразие! Това е сталинизъм!

Бележка на АФЕРА: АФЕРА ГО НАПИСА В ПРАВ ТЕКСТ ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА – ЧЕ МАШИНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ КУРБАН, ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНОТО БЕЗОБРАЗИЕ НА ФИРМАТА, СВЪРЗАНА С БОЙКО БОРИСОВ И ЕКСПОЛОВИНКАТА МУ.

АФЕРА го написа в прав текст – какво укрива прокуратурата и Властта: БОМБА! ЕТО ИСТИНАТА ЗА ВЗРИВА В ХИТРИНО, УКРИВАНА ОТ ПРОКУРАТУРА И ВЛАСТИ! ЗАЩО ДЕСЕТАТА ЦИСТЕРНА СЕ РАЗПАРЯ, С ТЪНКИ СТЕНИ И С НЕЯСНА СОБСТВЕНОСТ!

АФЕРА ПРЕДУПРЕЖДАВА, ПРЕДВИД ОНОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ПСИХИАТРИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ МАШИНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ!!!

АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И СТОЙНОСТНИ АДВОКАТИ ДА ПОЕМАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗАЩИТАТА НА МАШИНИСТИТЕ И ДА РАЗРОВЯТ ПОТУЛЕНОТО В РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ХИТРИНО! ЗАЩО СЕ УКРИВА НА КОГО Е ФИРМАТА, НА КОГО Е ФИРМАТА, НА КОГО Е ФИРМАТА И ЗАЩО БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕДИЗВИКАХА ВЗРИВА!

И „машинистите“ на държавата,  а не изнурените машинисти, каращи влака, довели до зловещата трагедия да бъдат вкарани в затвора, а не в психиатрия.



Afera.bg, колаж: Матей Димов

Няма коментари:

Публикуване на коментар