Зима

Зима
Пролет

9 декември 2016 г.

Между два свята - на гордостта и на срама

Днес ще кажа няколко думи! Няма да ме трогнете, ако ме оплюете! Знам, че ще ме упрекнете и анатемосате. Не ми пука, слушайте си Гери-Никол и дерзайте!

Честито българи! Днес (7 декември) се навършват 107 години от рождението на Никола Вапцаров! Но това не е важно! 

Важното е, че днес Гери-Никол пусна своя чисто нов сингъл, в който изказва своето желание - надървени мъжаги да я барат по "дупарата". Не знам каква е тази дума, но предполагам значението и!

Този път ми дойде всичко това шоково!

Докато Вапцаров пише последното си стихотворение "Борба", в което е излята мъката на цялото му съществуване, най-нагло Гери-Никол излиза по прашки и си тресе голия задник в екраните на българските деца и не само! Докато някои свеждат глава и си спомнят за Големият Вапцаров, други напълниха фейсбук с постове на вече изгрялата 18 годишна "Звезда".

Днес ще кажа няколко думи! Няма да ме трогнете, ако ме оплюете! Не ми пука! Ще Ви кажа, че ме е срам! Ще го кажа и ще го изкрещя с все сили! Знам, че ще ме упрекнете и анатемосате. Не ми пука, слушайте си Гери-Никол и дерзайте! Не знам на къде отива този свят, но България тъне дълбоко в батака на своето пошло и долно изкуство и в своята смрадлива мизерия!

Тази песен на Гери-Никол е още един достигнат връх на лиготия, порнография и пошлост в българското изкуство. Когато родният ти баща финансира и стимулира, това да си пъчиш задните части пред хилядната публика това говори само едно... И ти и баща ти сте пълни мизерници и тъпото ШОУ, което те направи известна също е идиотско! Всички сте идиоти!

Да и е честито на Гери-Никол новото парче, да им е честито и на децата на България, които денонощно я слушат!

Честито и на Вас мили родители, учители и възпитатели! Вие не сте много виновни, но вие ще страдате! Ако се чудите защо 13 годишно момиче е полово-активно не се чудете! Това е защото и Гери-Никол го прави, нищо че не знае защо точно и е да го прави?

Пожелавам Ви да бъдете живи и здрави и модерни! Бъдете модерни в изкуството, в живота! Слушайте Гери-Никол и дерзайте! 



Веляна Димова, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар