Зима

Зима
Пролет

17 декември 2016 г.

Нашият циганин оправи пропагандата на сбърканата бабичка Меркел

 И да е мечтала, нямаше това да се случи!
 
Някои казват, че дори му е било платено, но това влиза вече в сферата на световните заговори. Пък нищо чудно.

Един мръсен циганин, роден в България, оправи имиджа на сбърканата бабичка Меркел. Сега всички вестници и телевизии в Германия , по нейна команда, тръбят, че нападението е на българин. И разсейват вниманието от изнасилванията и грабежите на гостите на Меркел – варварите! 


Този циганин – наречен от запада българин, ще го тиражират, докато германките не припаднат и не повярват, че истинските нападатели са българи. Това, което е направил нашият, е нищо в сравнение с това, което вършат варварите – за една година имат 1 365 грабежи и опити за изнасилвания, някои да е писал за тях? Замълча се за изнасилването и убийството на 19-годишната студентка – доброволка, но сега щедро се разказва за вандализма на нашия циганин! 

Аз нямам основание да се срамувам, защото този простак не е българин! До 10 ноември 1989 година той нямаше право да доближи границата на десет километра. Такива никога не биваха пускани да излизат в чужбина. Демокрацията ги пусна – ами да им берат срама „демократите”! 

И този уникален премиер в 138 годишната ни история, дето не може да каже едно изречение на чужд език! Няма да кажа кой е, но е голям приятел на изкуфялата бабичка!


Стефан Северин, Pogled.info

Няма коментари:

Публикуване на коментар