Зима

Зима
Пролет

14 януари 2017 г.

Никол Кидман подкрепи Доналд Тръмп


“Каквото и да се случи, той вече е тук, така че трябва да го приемем!”
 

Важна подкрепа получи бъдещият президент на САЩ. 

Докато Холивуд разкритикува Доналд Тръмп на последните "Златни глобуси", Никол Кидман призова критиците му да приемат неговото избиране.

В интервю за BBC 2 на 10 януари, актрисата заяви: “Сега, когато той е избран за президент, ние трябва да го подкрепим, защото вече на него лежи нашата страна” и добави: “Каквото и да се случи, той вече е тук, така че трябва да го приемем!”, съобщава Glasove.com.

Никол Кидман, която има двойно австралийско-американско гражданство, прояви прагматизъм, който контрастира с отношението на по-голямата част от артистичните среди в САЩ. На онези, които смятат, че ангажиментът й в подкрепа на жените противоречи на женомразкото говорене на милиардера, актрисата отговори, че прави разлика между личната си битка и политическите съображения. Тя уточни, че ще продължи да се бори за подобряване на положението на жените, независимо от това кой политик е на власт в момента.

"Аз съм много ангажирана в полза на жените, набирам средства за ООН, пътувам много навсякъде по света, за да защитя тяхната кауза", припомни Никол Кидман: - Събирам изключително много средства в подкрепа на изследванията върху рака на гърдата и яйчниците, защото това е нещо, което засегна дълбоко моето семейство. Това са темите, с които се ангажирам!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар