Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2017 г.

Дали да развалите годежа преди да сте направили грешка

Сгодени сте, предстои ви да направите най-важната стъпка в живота си и сте на седмото небе.
 
Дали обаче това е правилното решение за живота ви? Сигурни ли сте, че това е човекът, на когото да обречете остатъка от времето си? 

Как да разберете, когато сте заслепени от любов? Изобщо любов ли е това?

Съществуват някои сигурни знаци, които ще ви помогнат да разберете дали трябва да развалите годежа си преди да сте направили грешна стъпка за цял живот.

Безброй знаци

Обърнете внимание на знаците, не ги отминавайте. Понякога розовите очила на любовта ни пречат да осъзнаем, че сме на грешен път. Не си казвайте, че ще свикнете. Ако има нещо, което крайно ви притеснява, обърнете му внимание, а не го неглижирайте, защото така с времето само ще стане по-лошо.

Сродна душа или приятел?


Хората често бъркат сродната душа с приятелството. Дори понякога се изисква много време, години, докато осъзнаем, че сме бъркали сродната душа с приятелството. Важно е партньорите в любовта да са и приятели, но трябва да я има страстта. Ако я няма, вие ще сте сякаш в брак с приятел, брат, когото ще обичате до края на живота си, но няма да сте привлечена от него. А това е ад.

Сделките са за играчи, не за брачните партньори

Компромиси, сделки, договорки, уговорки, преглъщане, прощаване – ако всичко това е налице още преди да сте сключили брак, за каква хармония бихте могли да мечтаете?! Обърнете внимание на собствения си комфорт преди да правите тази сериозна стъпка. С времето ще става по-лошо.

Ако се омъжвате от съжаление – правите най-голямата грешка!

Някои жени чувстват задължение да обрекат живота си на мъж, на когото са благодарни, когото съжаляват, когото мислят, че спасяват по този начин. А кой ще спаси вашата душа, когато имате нужда от любов, топлота, разбиране, опора? Кой ще ви накара да се чувствате така, сякаш летите? Защото това е смисълът на брака.

Или само защото вие искате да сте спасената?

Има го и обратният вариант – искате да се омъжите, само защото искате някой да ви спаси. Да откриете покровител, спасител, човек, на когото да разчитате, но не и да обичате. Човек, който ще бъде до вас, може би дори ще ви обича, но вие няма да го обичате по начина, по който би трябвало.



 
Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар