Зима

Зима
Пролет

13 февруари 2017 г.

Писмо до „Първата дама“: Мачкай, генерал Деси!

Ще ни бъде приятно да чуем как освен БСП, и ГЕРБ скърцат със зъби срещу теб, генерал Деси!
 
Казват, госпожо Десислава Генчева, че сте били пиар. Аз не съм го забелязала, защото по принцип пиарите не са ми интересни. 

Но едно е безспорно, вече като „Първа дама“, накарахте БСП ужас да ги тресе. Че даже вече ви викат и „Генерал  Деси“.

Ако питате нас, то това си е титла, защото показва характер. Отделна тема е обаче защо винаги на нашата територия една жена е по генерал от генерала, когото придружава.

Та, „генерал Деси“, мачкай, хич да не ти пука! Щом бесепарите треска ги тресе от теб, това е добре – все някой трябва да ги насмете тия, дето летят в безкислородната среда на „победата“, че чак вече и на още несъстоялите се избори „победиха“. Ако такъв респект предизвикаш и у ГЕРБ „Групировката“ – еша ти няма да има, генерал Деси, ама засега скептична ни е усмивката.

Генералът ни, генерал Деси, се пръкна президент единствено на вълната на гневните, гневните срещу Бойко Методиев Борисов и „Групировката“ МУ ГЕРБ. Това, че БСП били „спечелили изборите“, е пропагандната хава на Нинова и компания. Сигурни сме, генерал Деси, че си брилянтно наясно как Корнелия Нинова никак, ама изобщо никак не се е бъркала и никак, ама изобщо никак, няма нищо общо със съставянето на „служебното правителство“ и лицата попаднали там, а още повече и тия, които не биваше на подадат там.

Още по-сигурни сме, че няКОЙ литна фатално твоя генерал със състава на т.нар. „служебно правителство“, но фирата от него, тепърва ще я сърбате. И ако питаш нас, генерал Деси, ти ще си виновна и твоя генерал, като се осерат тотално „червените“, все някой ще трябва да им е виновен. Както е видно вече, на Герджиков, дето е храбър единствено само откъм стихоплетстването за запека, генералът ти вече му е крив.

Като си почнала да мачкаш, генерал Деси, опъни се и на „Групировката“ ГЕРБ, защото генералът ти изглежда безпомощен в мръсничката хватка на „Банкя“. И е крайно време да стане ясно – това правителство на генерала ти „надграждане“ на мафията ли прави, „приемственост“ с крадците ли дялка, или просто „невинно“ си пие ракията с умопомрачително „трезвения“ главен секретар на МВР.

„Влизал бил ВЕЧЕ в час“ генерала ти, разправят новоизлюпени кандидат-депутати от ТАКА НАРЕЧЕНАТА „гражданска квота“ на БСП, едни от тия, дето змии бълваха срещу него, ама сега „влизал в час“. Някои от тях пропутинска партия щяха да правят, пък цъфнаха в листите на БСП, дето „натовския ти генерал“, генерал Деси, им е „победата“.

Генерал Деси, то като няма мъже на тая територия, ти поне дръж брутално юздите. Но, си изчисли ходовете, генерал Деси, защото досега единственото, което се случва е, че всичко, което го измислиха главиците ви, връща на бял кон във Властта Оня от Банкя, заради когото всъщност ти стана Първа дама, понеже народа ви изстреля Там, омерзен от управлението МУ.

Ще ни бъде приятно да чуем как освен БСП, и ГЕРБ скърцат със зъби срещу теб, генерал Деси. Е, тогава ще те признаем.

Айде остани си със здраве. И ако не знаеш как да мачкаш – питай. Имаме опит с Територията на която няма мъже.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар