Зима

Зима
Пролет

7 февруари 2017 г.

Генерал Маринкин, коя ГЕРБ България хвалиш за "ръста й", тази на мафията ли?

И на кого помагаш докато градиш измислената си кариерка...
 
След Цветанов и ГЕРБ Цвета Караянчева цитира в захлас президента Румен Радев, който очевадно живее в Българията на Бойко Борисов и ГЕРБ.

ГЕНЕРАЛ МАРИНКИН, В КОЯ БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ ТИ, БРЕ, ДОКАТО ГРАДИШ КАРИЕРКАТА СИ, И НА КОГО ПОМАГАШ, ДОКАТО ГРАДИШ ИЗМИСЛЕНАТА СИ КАРИЕРКА – НА МАФИЯТА, КОЯТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И Я ХВАЛИШ ЗА „РЪСТА Й“ ПРЕД ГЕРМАНСКИЯ БИЗНЕС?!

Не се срамувам, че те нарекох „Маринкин“, даже напротив – гордея се!

Ето я И ГЕРБ Цвета Караянчева:

„Корнелия, ти това прочете ли го? Истината боли!!

Президентът Радев беше категоричен, че въпреки предстоящите в края на март предсрочни парламентарни избори, България е стабилна държава. „Ние сме остров на стабилност в целия Балкански регион, имаме стабилна политическа обстановка, нашите приоритети са ясни и съм сигурен, че ще останат такива и след избора на легитимно следващо правителство. Това, което България постигна и с помощта на Германия, е впечатляващо – имаме реален икономически растеж, около 3.5 % ръст на БВП, около нулева инфлация, осем процента безработица и се надявам да намалява, ръст на износа, което говори добре за българската икономика. Можем да желаем още повече, но за нас в политическо отношение и на ниво държавно ръководство е важно да създаваме добър бизнес климат, който да привлича инвестиции, да убеждаваме хората, че си струва да инвестират в България“, посочи пред представителите на германския бизнес Румен Радев.“



Afera.bg, карикатура: Христо Комарницки, на която е изобразен Румен Радев, който изобщо, ама никак не е „троянски кон“

Няма коментари:

Публикуване на коментар