Зима

Зима
Пролет

23 февруари 2017 г.

Как да сте суперпривлекателна за мъжете?

Привличането се влияе от определени качества, които правят впечатление
 
Всеки човек има определен вкус към противоположния пол. 

Това, разбира се, не значи, че всеки път избираме едни и същи копия на предишните си партньори. Но едно е сигурно – привличането се влияе от определени качества у другия, които правят впечатление.

Множество изследвания са установили, че мъжете биват привлечени от точно такива определени качества у жените. При едни повече, при други по-малко, но е сигурно, че ако притежавате някоя от следните черти на характера и поведението, определено ще привлечете мъжките погледи.

Как трябва да се държите, за да привличате мъжкото внимание?

Бъдете уверени

Мъжете обожават уверени жени, от които лъха високо самочувствие и познаване на собствените ценности, заради които си заслужава да преследвате такава жена.

Бъдете женствени

Почти всички мъже обичат женствеността. Рядкост са тези, които искат да имат подобна на мъж жена до себе си. Да си женствена означава хем да си красива, хем чаровна, хем по женски уязвима, хем грациозна.

Бъдете независими

Независимите жени, които знаят какво могат, какво искат и какво очакват от живота и мъжете са пленителни за силния пол. Някои мъже се страхуват от независимите жени, но така лесно ще ги отсеете. Кому е нужен подобен мъж?!

Бъдете интелигентни

Старайте се да сте информирани, винаги остроумни в разговорите си, с богата обща култура и адекватна преценка за актуалните събития. Включвайте се в разговорите винаги със свое мнение. Опитвайте се да изпъкнете на фона на другите с острия си ум, но без да се натрапвате. Това винаги прави добро впечатление.

Дръжте на собствения си стил


Подражанието не е добра стратегия. Да се правиш на някой друг не е печелившо. За разлика от това собственият стил винаги прави впечатление. Придържайте се към него.

Наблягайте на зрителния контакт

Когато говорите с очи, мъжете прихващат тези сигнали. Ако искате един мъж да ви забележи, постарайте се да види, че го гледате и то в очите. Смейте се с очи, закачайте се с очи, направете така, че енергията ви да го връхлети.

Не прекалявайте с грима

Повечето мъже ненавиждат прекаления грим. Ето защо не мислете, че ако подчертаете абсолютно всичко по лицето си и то с възможно най-наситени цветове, той ще ви обърне внимание. Тъкмо обратното – колкото по-естествено красива сте, толкова по-печелившо е това.




Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар