Зима

Зима
Пролет

23 март 2017 г.

Десет разлики между жената, с която излизахте и тази, за която сте женени

В повечето пъти е една подобрена версия на жената, която сте познавали в началото
 
Ако сте женени, замисляли ли сте се колко различна е съпругата ви от жената, с която излизахте? 

Ако сте необвързани или излизате с някоя жена, питали ли сте се с какво бихте искали съпругата ви да се различава от настоящия обект на интереса ви?

След няколко години семеен живот човек неминуемо прави едно мислено пътешествие назад във времето и открива тези разлики. Това не означава, че вие имате до себе си един съвсем нов човек, а в повечето пъти е една подобрена версия на жената, която сте познавали в началото.

Ето и няколко примера за градивната промяна:

1. Момичето, с което излизахте, не искаше да се вижда със семейството и приятелите ви, а да прекарва цялото време само с вас. Жената, за която сте женени, иска да познава семейството и приятелите ви. Тя знае, че без тях, вие нямаше да сте това, което сте днес.

2. Момичето, с което излизахте, се тревожеше дали прическата и ноктите ѝ ще бъдат готови навреме и ще изглеждат добре. Визията бе сред топприоритетите ѝ. Жената, за която сте женен, се фокусира върху вътрешната си красота, не само външната и всеки ден работи за това да бъде по-добра съпруга и майка.

3. Момичето, с което излизахте, планираше кариерата си и бъдещето, в което вашето място не бе сигурно. Жената, за която сте женен, знае че ще бъде щастлива, само ако и вие сте част от нейното развитие, дори кариерно.

4. Момичето, с което излизахте, обожаваше финансовата сигурност, която можехте да ѝ осигурите. Жената, за която сте женен, иска да гради финансова стабилност редом с вас.

5. Момичето, с което излизахте, се страхуваше да разкрие пред вас тайните и сърцето си. Жената, за която сте женен, ви вярва и е готова да сподели с вас всичко, дори да рискува да ви загуби с признанията си.

6. Момичето, с което излизахте, не се вълнуваше от семейство и деца. Жената, за която сте женен, няма търпение да създаде семейство с вас.

7. Момичето, с което излизахте, обичаше да показва деколтето си през цялото време. Жената, за която се оженихте се облича стилно и не се разголва, защото знае, че нейните прелести са единствено и само за вас.

8. Момичето, с което излизахте, се тревожеше колко дълго ще се задържите край нея. Жената, за която сте женен, не се тревожи дали ще ви задържи, защото знае, че искате бъдеще с нея. Тя е достатъчно зряла, за да осъзнава, че не можеш да накараш някого насила да остане с теб.

9. Момичето, с което излизахте, не искаше да прави компромиси. Жената, за която сте женен, е готова да прави компромиси, защото само така може да имате здрав и дълготраен съюз.

10. Момичето, с което излизахте, искаше да ви промени и ви сравняваше с всички бивши. Жената, за която сте женен, ви приема, какъвто сте. Тя не ви сравнява с бившите, защото знае, че сте най-доброто за нея.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар