Зима

Зима
Пролет

15 март 2017 г.

Признаците, че трябва да напуснем работа

Всички имаме своите лоши дни в офиса, когато ни се иска да си тръгнем и да не се връщаме там.
 
Това е съвсем нормално. 

Понякога обаче мисълта да напуснем работа започва все повече да се появява в съзнанието ни. Ако редовно се сблъскваме с тези проблеми, няма място за съмнение – време е да напуснем това място.

Мразим да ставаме сутрин

Това е сред първите признаци, че работата ни напряга прекалено и нямаме желание да ходим там. Ако всяка сутрин се ужасяваме от нещата, които ни очакват по време на работния ден, със сигурност няма място за компромиси – това не е място за нас.

Не се вписваме

Често смятаме, че работата ни е идеална и парите също са добри, но нищо от това няма значение, ако не се разбираме с колегите си и не можем да се впишем в екипа. Разбира се, не е нужно да бъдем най-добри приятели с всички колеги, но ако помежду ни има неприязън, това няма как да бъде благоприятна работна среда.

Имаме усещането, че не научаваме нищо ново

Когато правим едно и също нещо всеки ден, без да придобиваме никакви нови знания, е време да сменим работата. Това не е лесна стъпка, тъй като се чувстваме добре в зоната на комфорт.

Не се разбираме с шефа си

Светът е пълен с всякакви хора – некадърни, стресирани, страдащи от безсъние и т. н. Понякога се случва някой от тях да се окаже наш шеф. Когато началникът ни използва позицията си за да ни тормози, е време незабавно да напуснем.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар