Зима

Зима
Пролет

17 март 2017 г.

Доган ви разстреля от упор

Защото сте мишки всичките: „Моля другарката“, Бай Хуй, Маринкин, БСП, ГЕРБ, „Патриоти“ и вся остальная…
 
Истината може и да не ви се харесва, но тя за това е истина, защото е безпощадна.

Със скалпелното си политическо послание, което АФЕРА публикува, Ахмед Доган разстреля от упор ВСИЧКИТЕ. До един. Така наречени „борци“ с „паралелната държава, „борци“ с нам което си и „борци“, заради което си.

Всички ги отстреля по очи – „Моля другарката“ Корнелия, БСП, Бай Хуй, ГЕРБ, „Патриоти“ – кабелари и сие, „демократи“, дай от българия, „реформатори“, нови и стари републики, и вся остальная…

По очи са проснати и президентът Румен Радев, и така нареченото му служебно правителство. За ДОСТ изобщо да не говорим…

Това е истината. Защото ВСИЧКИ гореизброени мълчаха и продължават да мълчат като мишки за онова, което се мъти от Ердоган, и което налазва България. МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ и не знаят нито какво да кажат от шубе, нито какво да не кажат, пак от шубе.

И докато ври казана и играта наистина е ва банк, те се занимават щяло ли да имат дебат между тях или не, или с тъпнята около Елена, Гарелов и още някой и друг питекантроп.

И понеже АФЕРА никога не е имала страх да казва истината, ще ви го рече в прав текст: един се намери само. Само един. Който заяви категоричната си позиция и предупреди какво се задава, и показа как трябва да се действа. Един. Сред мълчащите, гърчещи се, политически и управленски мишки.

И той се нарича Доган.

И да го мразите, и да не го мразите – все тая. Истината, която изрича няма да избледнее от това. Нито онези, които са зинали да ви лапнат гласовете на предстоящите избори, ще станат нещо по-едричко от мишки.

И се оказа безжалостно ясно, че Доган е по-българин от тях. Без да се качва на кон, нито да се пъчи в генералска униформа на билборд.

ТЕ продължават да мълчат, слугински въртейки задници, белким отмине бурята и да се измъкнат да поемат отговорност.

Президентът мълчи, правителството мълчи, политиците мълчат, службите търгуват бакалски и подгъзуват на политиците – национални предатели, и никой, никой не смее да изрече и запетайка срещу онова, което влачи към България Ердоган.

С посланието си Доган ги уби. До един. Дори и да не го е целял, те паднаха подкосени като кегли. Защото този живот е за смелите. Не за ТЯХ. Келепирджиите, дето сърцата им в лайна увити.

Посланието на Доган тепърва ще отеква. Това да беше направил само, то стига. Защото утре, когато стане напечено, ТЕ, мишките, ще избягат и ще се скрият. Или ще се продадат за някоя турска пара в повече.

Дали тогава ще се случи „обединяващия патриотизъм“, за който говори Доган, който се събужда само когато има обща опасност за Цялото, ще видим. Понеже в България за някои „Цялото“ е родината, за други – е само властта.

Доган даде урок не на ТЯХ. ТЕ са му кристално ясни. На нас даде урок.

Не се ебавам.



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар