Зима

Зима
Пролет

20 април 2017 г.

Сарая и Борисов качват Валери Симеонов на Пързалката! Стопират "крайния националист" за кабинета?

Подозират Сарая, че е в основата на атаката срещу Валери Симеонов и репортажът на "Шоуто на Слави" за протестите срещу Ердоган от 2013 след излъчването на журналистическото разследване за хотел "Козият рог" беше като ПОДПИС.

Тече битка за формиране на "паралелно мнозинство". В Сарая не искат Валери Симеонов да е част от правителството. Заради ресурсите и принципите, разбира се.

Измишльотина е, че скандалът с атаката на Сашо Дончев срещу Сотир Цацаров и режисираната акция по Валери Симеонов са планирани от един център - "враг на Сарая" и "дружка на Дидо", не се връзва.

Валери Симеонов се сдоби с мощни врагове заради проникването си в стратегически сфери - енергетиката и граничния контрол. И в двете има политика и пари.

Групировките, които имат интереси по границата, са набрали на В.С. заради намесването му в теми, които са смятани за поставени под техен контрол.

Бойко Борисов от месеци се договаря с Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, след като бе "подведен" от партньора си по "граничен контрол".

Валери Симеонов посегна на най-милото на "Бойко" - постави условие лидерът на ГЕРБ да не е премиер, дори го посъветва да стане "почетен председател на ГЕРБ". И?

Дойде време Б.Б. да се кефи, че В.С. го набутаха в тежки скандали, точно когато се самономинира за министър на енергетиката.

Волен и Каракачанов потриват ръце след осветяването на Симеонов заради "онзи хотел" и връзките с военните. Битката за енергетиката навлезе във финалната фаза.

Обаче те са заинтересовани зрители. Ахмед Доган мачка Валери Симеонов с виртуозността на играч, който отнема ореола на ДОСТ като защитник на турците в България от влачещи възрастни жени по границата.

Ахмед Доган разполага с ресурс да отстрани Валери Симеонов от Голямата Игра, ако натисне на макс. Дали ще го направи зависи от гаранциите, които Борисов ще поеме пред Пеевски за "В.С."







bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар