Зима

Зима
Пролет

3 май 2017 г.

Приятелите, от които имате огромна нужда

Приятелите са важна част от живота на всеки човек. Без приятели сме изгубени.
 
На кого бихте се обадили, ако искате да споделите или да потърсите помощ?

С кого бихте прекарали свободното си време, когато просто не искате да мислите за нищо?

С приятелите си, разбира се!

Но между истинските и фалшивите приятели има голяма разлика. За съжаление, вторите се появяват много по-често в живота ни. Истинските приятели са рядка ценност, която трябва да пазим и ценим, защото без тях сме изгубени.

Какви приятели са ви необходими в живота?

Приятелят с чувство за хумор, който винаги ви разтоварва

Колкото и трудности да имате в живота, приятелят ви с чувство за хумор винаги намира начин да ви разведри и да излезе от ситуацията с шеги. Така всяко изпитание се преодолява много по-лесно. Дали ще става дума за здравословни препятствия, за финансови затруднения или пък любовни терзания – шегаджията винаги ще ви измъкне от дъното.

Треньорът в живота


Огромна нужда имаме и от приятелите, от които лъха мъдрост и винаги знаят какво да ни посъветват. Те са хората, с които трябва първо да поговорим, когато имаме проблем или ни предстои да вземем важно решение.

Приятелите треньори винаги могат да ви посочат няколко различни гледни точки, за да можете да направите най-точния и прецизен избор.

Поемащият риск

Понякога сме нерешителни и плахи. Чудим се дали да направим нещо или да пасуваме. Ето в такива моменти ни е необходим приятелят, който никога не се страхува да поема рискове. Той е приключенски настроен, не се плаши от неизвестното и винаги ще ни тласне към действие, когато имаме нужда от това.

Търсачът на приключения

Искате да избягате от града? Писнало ви е да мислите и да преценявате кое е правилно и кое не? Обадете се на любимия си приятел приключенец. Той ще ви е полезен, защото моментално ще ви предложи да запалите колата и да се разходите до морето.

Колкото и несериозно да звучи понякога наистина имаме нужда от такива спасителни бягства. Те помагат да се съхраним и да избистрим мислите си далече от всички проблеми.

Лоялният приятел

Където и да ходим, с когото и да прекарваме времето си, винаги се обръщаме към лоялния си приятел. Той е този, който знаем, че винаги ще е до нас. Рамото му е в готовност да се подпрем на него. Той знае как да облекчи болката, да успокои душата, да поднесе подкрепата си и да бъде просто наша сродна душа.



 
Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар