Зима

Зима
Пролет

5 май 2017 г.

Курполентен зелен сатен в Европа: Made in Lilana Boikova

Ако в едно помещение се приплъзне зелен алигатор, няма как всички да не се вперят в него...
 
Какво виждаме на снимката?

Лиляна.

Павлова.

Аверски казано: Бойковата.

Наместена този път като министър за българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

Денят е – клетвата на правителството на „Борисов 3“ в парламента.

Започваме от полата. Конусообразна, с дължина до средата на коляното, твърде масивно, за да ни натрапва на показ, очевадно подчертаваща пищните форми, които трябва да минат за Кардашиян. Ама не минават.

Плъзгането на погледа нагоре ни оставя без дъх.

Нещо като сако, нещо като блейзер, нещо като а ла кимоно ръкав, нещо като готварско манте, нещо като алангле, в крещящо зелен цвят. Вероятно за да виждат само теб. И никой друг. Защото ако в едно помещение се приплъзне зелен алигатор, няма как всички да не се вперят в него. По този пункт – ефекта е постигнат.

Сетрето с цвят на нещо като абсент е с най-неподходящата тъкан за подобно събитие – сатен! Лъщи, та дрънка, както лъщим на гол тумбак с чифте пищови всите българи, припознавайки се като част от „европата“.

Златните копчета искат да придадат вид на кралска особа, но завиват безпощадно рязко към „пътя на любовта“ и а-ха да пръснат пазвата между второто и третото.

А цепката – точно отпред – е изумителна покана да не би да пропуснем липсата на талия.

Курполентна.

Някой би завидял на зеления сатен. И с право. Защото не се е сетил, че вместо да се изтяга върху сатенени чаршафи, може да дефилира с тях в Народното събрание.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар