Зима

Зима
Пролет

9 юни 2017 г.

Четири въпроса, които да си зададете преди да изневерите

Аферата може да звучи страхотно, вълнуващо изживяване, което да внесе разнообразие с пеперуди в стомаха.

Изневярата, от друга страна, е съвсем различен казус. 


Може да е много трудно да устоите на удоволствието от това да ви обръщат внимание, особено в началото на афера.

За сметка на това обаче, трябва да имаме предвид какви са негативите от афера, особено ако тя не е просто забавление, а изневяра.

Когато сте във връзка и се появи някой, който привлича вниманието ви, замислете се. Не сте сами.

Представяме ви 4 въпроса, които трябва да си зададете преди да изневерите.

1. Каква е цената?

Първото нещо, което трябва да се замислите, е каква цена ще платите и какви ще бъдат последиците, ако ви хванат... тъй като шансовете са високи. Независимо дали тайно искате да саботирате връзката си или знаете, че това ще съсипе партньора ви, подгответе се.

2. Готов ли съм за двойствен живот?

Ако смятате, че това е толкова важно за вас, имайте предвид, че тайният живот може да доведе до кризи и паник атаки. Фактът, че криете нещо и не трябва да разбира някой, ви прави подозрителни, притеснителни и нервни. Понякога нещата могат да загрубеят до толкова, че да бъде за сметка на психическото ви здраве.

3. Ами ако нещата се объркат?

Може да ви звучи странно, но когато хората са предадени или измамени, това вади най-лошите им страни на показ. Това важи за тримата във връзката – вие, партньорът ви и човекът, с когото имате афера. Ако човекът, с когото имате афера, се обсеби от връзката, това може да доведе до усещане и желание за отмъщение.

4. Какво искам аз от това?

Първоначалните усещания за пеперуди в стомаха, вълнение и тръпка изчезват с времето. Имайте предвид, че това, което усещате в момента, е преходно и обикновено е едва първата фаза от отношенията. Ами после? Какво искате да получите от тази афера и заслужава ли си повече от това да бъдете във връзка?



 

Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар