Зима

Зима
Пролет

14 юни 2017 г.

Три неща, които никога не трябва да променяме заради него

Най-близките ни хора би трябвало да ни оценяват за това, което сме, а не да се опитват да ни превърнат в нещо, което те смятат за идеално...
 
В еуфорията и вълнението през първите няколко месеца на връзката е трудно да забележим недостатъците и предупредителните знаци у партньора ни. 

Той ни кара да се усмихваме, казва ни, че сме красиви, сексът е страхотен. Всичко, което искат жените, нали?

Разбира се, всеки има своите недостатъци, но ако той се стреми да промени личността ни и това, което сме, едва ли е подходящият човек за нас. Все пак най-близките ни хора би трябвало да ни оценяват за това, което сме, а не да се опитват да ни превърнат в нещо, което те смятат за идеално.

Във всяка връзка има компромиси, но желанието за тези промени трябва да ни сигнализира, че нещо не е наред.

1. Да променим външния си вид

Съвсем нормално е да искаме да се чувстваме привлекателни в очите на партньора ни, но ако не харесва заоблената ни фигура и поиска от нас да свалим килограми, за да се доближим до неговия идеал, това не е правилно.

Гинеколози споделят, че партньорите на техни пациентки дори са ги притискали да извършват различни процедури, включително вагинално „подмладяване“.

2. Да правим неща в леглото, с които се чувстваме неудобно

Много добре знаем какво ни възбужда и какво не. Но ако на него му харесва да дърпа косата ни например и настоява това да се случва по време на секс, въпреки че на нас ни е неприятно, това вече е тормоз. Той е егоистичен любовник и цени единствено своето удоволствие, като същевременно ни пренебрегва.

3. Да се откажем от приятели или роднини заради него

Желанието на партньора да ни отдалечи от приятелите и семейството, определено трябва да бъде сигнална лампа, че нещо не е наред. Тези хора биха се подразнили от всяко събитие, в което участваме заедно с наши приятели или роднини. 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар