Зима

Зима
Пролет

11 юни 2017 г.

Пет признака, които издават женската изневяра

Смята се, че мъжете кривят от правия път по-често. Неумолимата статистика обаче показва растеж на женските изневери в последните години.
 
 Редица неща карат жените да изневеряват. Липсата на джентълменство, нарцисизмът, егоизмът и липсата на добър секс са сред най-честите причини за това.

Има обаче и сигнали, които издават, че връзката не върви и може да се е намесил трети човек в отношенията ви. 


Вижте признаците, по които може да познаете, че партньорката ви изневерява:

Конфликти

Когато приятелката ви се държи лошо с вас и непрекъснато предизвиква конфликти - това е знак, че ви изневерява. Ако започне да ви прави непрекъснато забележки или да се дразни от чертите в характера ви, вашата връзка не върви в правилната посока.
 

Твърде голяма заинтересованост

Ако вашата приятелка изведнъж започне да се интересува от програмата ви за деня – трябва да се замислите. Това е едно от най-честите неща, които жените правят, когато изневеряват.

Крие телефона си

Ако приятелката ви взема телефона си дори и в банята, то вероятно в него има нещо, което вие не трябва да виждате. Ако говори по телефона и затвори бързо, когато влизате в стаята, със сигурност крие нещо от вас.

Заетост

Приятелката ви винаги изглежда заета. Причината може да е друг мъж, но е възможно и да има проблеми в работата. Добре е да я попитате директно за причините. Ако започне да се защитава - това може да е предупредителен знак, че ви изневерява.
 

Не се интересува от вас и не ви показва любовта си

Умът и е зает с мисли за новия мъж и не се сеща за вас. В този момент е добре да започнете да задавате въпроси.



Дарик

Няма коментари:

Публикуване на коментар