Зима

Зима
Пролет

26 юни 2017 г.

Зам.-кмет от ГЕРБ живее като "крайно нуждаещ" без настанителна заповед и без да плаща наем

Втори месец михлюзката варненска окръжна прокуратура продължава да мълчи по грандиозния скандал с т.нар. „крайно нуждаещи“ се във Варна
 
На 10 май единствена АФЕРА написа: ЗАЩО ГО НЯМА ГЕРБ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ В “СПИСЪКА” И КАК САМ СИ ПОДПИСВА АПАРТАМЕНТА ОТ ФОНД ВЪВ ФОНД, ЗА ДА ГО… КУПИ!

Втори месец михлюзката варненска окръжна прокуратура продължава да мълчи по грандиозния скандал с т.нар. „крайно нуждаещи“ се във Варна – ГЕРБ общинари, бивш шеф на ДАНС, прокурор от ВОП и всякакви „благоверни“ на властта, набутани да живеят със смешен наем в центъра на Варна, като „крайно нуждаещи се“, за което АФЕРА изнесе поредица от скандални публикации.

Днес ще осветим още по-грандиозен скандал, свързан със заместник кмета на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних – Пейчо Пейчев.

След като той се прехвърли от един списък в друг и от „ведомствено жилище“ се набута в списък за крайно нуждаещи се към районно кметство, АФЕРА разкри, че заместник кметът на Варна продължава да живее в общинското жилище на бул. Цар Осбободител 88, НО БЕЗ ИЗДАДЕНА НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД!

Въпросната настанителна заповед трябва да бъде издадена и подписана от съответния районен кмет, след проведена комисия, която с протокол да удостовери, че Пейчев е наистина „крайно нуждаещ се“, това обаче не е направено.

На всичкото отгоре Пейчо Пейчев НЕ ПЛАЩА НИКАКЪВ НАЕМ, ТЪЙ КАТО НЯМА НАСТАНИТЕЛНА ЗАПОВЕД!

Дори и сега, след тази публикация, да бъде издадена пост фактум такава настанителна заповед, прокуратурата, ако се събуди изобщо, трябва да провери откога не е плащал наем Пейчо Пейчев и ще стане ли дума вече за издаден документ с невярно съдържание?

 Пейчо Пейчев


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар