Зима

Зима
Пролет

3 юли 2017 г.

Дайте ги тия михлюзи „мастити представители на българските тайни служби“, бре!

Че да ги уволним дисциплинарно за некадърност и малоумие
 
Огнян Стефанов пред Сашо Диков по biTV:

„Лесно проверимо е, че главният прокурор Сотир Цацаров е пуснал SMS-а на Бойко Борисов от онова прословуто заседание на ВСС. Трима мастити представители на българските тайни служби са потвърдили тази информация пред мен. А самата тя е лесно проверима, тъй като самият мобилен оператор разполага и може да предостави тази информация. Дори частно лице може да се сдобие с нея, като плати „на черно“ съответната сума от 500 лева“.


АФЕРА:

Дайте ги тия михлюзи „мастити представители на българските тайни служби“, бре! 


Че да ги уволним дисциплинарно за некадърност и малоумие. Или за контролирано манипулативно пласиране на пълни тъпни!

Под „мастити представители на български тайни служби“ и идиотите на тази Територия би трябвало да разбират – шефове на тайни служби, а тайните служби на тази Територия са ДАНС или БОП, доколкото могат изобщо да се наречат служби, камо ли тайни. Та, според тия „мастити представители на българските тайни служби“ лесно проверимо било не дали, а че точно главният прокурор Сотир Цацаров бил пуснал СМС –а на Бойко Борисов от заседание на ВСС. Просто трябвало да платим 500 кинта на мобилния оператор и хоп-троп! – готово.

„Лесно проверимото“ не го е направил очевидно Огнян Стефанов.

Има и нещо още по-лесно проверимо, за да бъде проверено дали Сотир Цацаров е пратил СМС –а на Бойко Борисов. Просто да проверим къде е бил Цацаров по време на изпращането на СМС-а. И понеже АФЕРА няма никаква вяра на тъпите контролирани пласменти на „мастити ръководители на български тайни служби“ си направи елементарния труд да направи такава проверка.

И се установи: че по същото време, когато е пращан СМС-а, в кабинета на главния прокурор Сотир Цацаров присъстват 20 прокурори, по повод станалия инцидент тогава  с Тодор във Враца, който изкара хората на протест. Когато е бил изпращан СМС –а на Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров дори не е бил на заседание във ВСС, а е правел оперативка и е разпределял кой прокурор къде да отиде.

Що се отнася до „компетентните“ „мастити ръководите на български тайни служби“, които доверили на Огнян Стефанов „информация“, която обаче си затрайват да докладват и да официализират, и го пращат да плаща 500 кинта на мобилен оператор за да я „лесно провери“, то същите тия „мастити ръководители на тайни служби“ са на пряко подчинение на лицето Бойко Борисов и също под невидимия контрол на лицето Цветан Цветанов.
 

Същият Цветан Цветанов, за когото се беше загрижил Огнян Стефанов в същото тв предаване каза, че видите ли никоя телевизия не била цитирала думите му за „корупционни практики“ на президента Румен Радев.

Да цитираш анонимни михлюзи „мастити ръководители на български тайни служби“, които те пращат при мобилен оператор, правейки те на калинка, и ти уверено да сочиш и тях, и „информацията“, като достоверна, означава, че и „маститите тайни служби“ и довереното им лице са пълен т…к.

Апропо, АФЕРА от ГОДИНИ не е спирала да критикува прокуратурата, за разлика от ония, които внезапно се събудиха „критици“ единствено на Цацаров и то когато се усукаха около Цветан Василев. Но истината ни е по-важна.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар