Зима

Зима
Пролет

29 юли 2017 г.

Съботен бис: Да похлипаме с Мегз и силиконово лято (галерия)

Шоубизнесът ни като след семинар с Кобилкина

В разгара на лятото голяма част от родните звезди се държат така, сякаш са посещавали семинарите на Кобилкина. И на преден план излизат принцеси, хитруши, че и побългарени гейши. Става въпрос за нежната половина, мъжете по правило са си скучни.

Големият бис тази седмица е за дизайнерката Миглена Каканашева, която претърпя инцидент на пътя. И беше толкова шокирана и изплашена, че първата й мисъл бе да направи клипчета в социалните мрежи. И да пооправи косата си по време на снимките, защото катастрофата си катастрофа, но пък пред публиката трябва да сме перфектни. Ден по-късно шокът на Мегз продължи, както и видеата.

"Бях притеснена. Днес вече съм добре. Пих силни хапчета, а след това отидох в банката. Там обаче припаднах. Час не знаех къде съм", казва през сълзи дизайнерката. И не пропуска да засили въздействието с някаква нейна си конспирация.

"Важно е да видите цената на успеха в България. Ето това е. Цялата помия, целия стрес, целите нерви, здравето ти - всичко. А после хората казват - тя е държанка, някои й ги е дал. Ако вие искате да имате моя живот - не говоря за парите, апартаментите, колите или да имаш всичко, което исках, а говоря за това, ако искаш да сбъдваш мечтите си в тая държава се случва ето това. След 5-6години ще съм сред най-успелите у нас, но да знаете, че в България се успява така. Това беше един от трудните моменти в живота ми", каза още Мегз.

От невчесаните й мисли става ясно, че тя има подозрения едва ли не за атентат срещу нея. А толкова е просто - не си прави PR с инциденти, защото хората ще си помислят, че слънцето пече директно в мозъчните ти гънки. А навън все пак температурите не са толкова екстремни. Или пък още по-евтин вариант - спри парите на PR-а си, ако имаш такъв.

Мегз счупи тъпомера тази седмица

Все по-често в булевардните рубрики прави впечатление присъствието на Джулиана Гани. Тази седмица тя ни запозна с разкрепостения си сексуален живот с настоящия си приятел. Правили секс дори на пода в кино, докато траела прожекция. Били на последния ред, само не става ясно как мускулестото й гадже се е чувствал в това тясно пространство, но пък полетът на въображението може да е невероятен. Иначе Гани по традиция захапа в интервю Мис Плеймейт Ася Капчикова. Двете се сблъскаха след благотворителната кампания на Джулиана, която искаше да подари стария си силикон. Ася й се присмя, а Гани се хвана за външния вид на Капчикова.
Джулиана Гани разказа за вълнуващия си сексуален живот

"Това момиче ми е трън в очите. Където се видим като нищо ще се хванем за гушите. Всяко интервю ми го публикува на стената на нейния профил и ме хейтва. За мен тя е много грозна жена, ниска, зъбата. Не покрива нито един критерий за конкурс, правете си изводите как е станала Мис Плеймейт. Подхожда с агресия към мен и във всеки удобен случай ще й го връщам тъпкано", закани се Джулиана Гани.

За нас остава надеждата наистина да се срещнат, да си вземем пуканки и да изгледаме "Силиконови войни. Епизод 1".

С Николета започваме обзора на звездите, които са жадни за внимание, но няма какво да предложат освен телеса. Все пак е лято и не трябва да сме толкова взискателни.

Публиката вече знае всеки сантиметър от нейната осанка, затова тя потърси нов подход. Казано модерно - да достигне нов таргет потребители. И пусна еротичен кадър с куче. Все пак кучкарите не са никак малко у нас и заслужават да оценят дали домашния любимец, полегнал на нейната силиконова гръд, е в добра форма.

Николета таргетира в еротиката си кучкарите

Андреа беше понамалила голите си изяви през последната година-две, но ето че припомни за себе си как изглежда без дрехи в чаршафите. Гаджето на Кубрат Пулев се пусна от леглото, а по традиция разкрасителните програми внасят допълнителен сексапил.
Андреа напомни за себе си

Позабравената плеймейтка Светлана Василева, известна и тя с известността си, пусна снимки, вероятно от сесия за мъжко списание. Тя ги пусна и в социалните мрежи с посланието: "Не ме интересува какво мислите за мен. Аз не мисля за вас като цяло". Че мисълта й като цяло трудно върви, тя ни убеди по време на участието си във VIP Brother. Иначе голите й снимки трудно предизвикват някакви еротични помисли, но тъй като не се интересува от нас едва ли ще прочете съвета ми да си остава винаги с дрехи.
Светлана Василева си пусна голи снимки, но пък не се интересува какво мислим за нея

Определено жадна за внимание е и фолкпевицата Мария, която през последните седмици прави агресивна реклама на тялото си. В клубове пее по бельо, демонстрира освободеност по време на участия, а тази седмица ни запозна и с изгледа си отзад. За целта на тази еротична атака може да се гадае, но пък в крайна сметка и публиката може да оцени нейната форма. Директно от плажа.


Завършваме с Криско, който си има мечта - да не е чак такъв секс Бог. Неговата рецепта - жените най-много се възбуждат от постоянното внимание. Но как да не бъде толкова божествен? Да се обърне към Кобилкина, с която започнахме. Тя може да му даде едни капки и от Бог набързо да се превърне в мухльо. Ама ще му струва поне 60 кинта шишенцето.

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар