Пролет

Пролет

1 юли 2017 г.

Щастливите двойки правят тези простички неща

Щастливите двойки не просто се обичат.
 
Те правят някои специални неща, за да не спират да се чувстват истински щастливи. 

Кои са те?

Целуват се и се докосват просто заради самото усещане

Обичта минава задължително през физическия контакт. Той обаче не се свежда само до секса, защото секс може да се прави и без любов. Интимността преминава на много по-възвишено ниво, ако просто се целувате и докосвате по-често, дори в тези жестове да няма скрит сексуален подтекст. Нежност и още нежност – това се крие в личния свят на щастливите двойки.

Превръщат излизането и прибирането у дома в събитие

Щастливите двойки, които живеят заедно, не пропускат да се радват един на друг, когато се приберат вкъщи и да покажат леката тъга, която ги обзема, когато излизат от дома. Това подчертава любовта и интереса във връзката и напомня на партньорите колко важни са един за друг. Посрещайте се и се изпращайте с внимание и обич, за да сте щастливи.

Изключват електрониката

За да се отдадете пълноценно на партньора си, понякога трябва да изключвате устройствата си. Така ще си засвидетелствате внимание и ще си дадете достатъчно време един за друг. Откраднати мигове само за вас – какво по-хубаво от това!

Поддържат спомените живи

Един от най-стабилните начини да изградите силна и щастлива връзка помежду си е да споделяте миналото си. Щастливите двойки си разказват непрекъснато за времето, когато все още не са се познавали. Така разбират неща от интимния свят на другия. Важно е също от време на време да се припомнят и общите спомени. Това потвърждава пълноценността на връзката. Общите спомени крепят отношенията и дават смисъл да продължите напред.

Лягат си по едно и също време

Сънят – един от най-интимните моменти от живота на човек, трябва да е споделен. Щастливите двойки не си лягат поотделно, а изпълняват този сакрален ритуал на заспиването заедно. Това дава блаженство и хармония във връзката. Лягайте си заедно, дори това изобщо да не е обвързано с правенето на секс.

Смеят се

Смехът е лекарство. Той е начин за преодоляване на всички пречки. Той отнема от емоционалния товар, премахва стреса, заздравява връзката и сближава. Двойките, които се смеят често заедно се чувстват истински щастливи.

Изпращат си изненадващи съобщения


За да поддържате искрата, правете като щастливите двойки. Те си изпращат неочаквани съобщения, дори да не са любовни. Може да са забавни, шеговити, странни, иронични – няма значение. Важното е да поддържат интереса на партньора.
Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар