Зима

Зима
Пролет

14 юли 2017 г.

С примка на шията... Заради вас, тъпи, безмозъчни роби!

Неизброимо много сме, но се оказахме шепа наивници в морето от жалки, безпросветни роби...
 
Приятели мои, с общи усилия направихме каквото можахме във Фейсбук. 

Лично аз дадох всичко от себе си и платих за това като ми изтриха осем годишния профил. Някои платиха много повече – самозапалиха се!

Блестящи текстове публикуват Любо Кольовски, Зоя Деянова, Юрий Ленев, Веселина Томова… Неизброимо много сме, но се оказахме шепа наивници в морето от жалки, безпросветни роби.

Лъжа е това, което пише в Търновската конституция, че който роб в България стъпи, свободен става. Тъжната истина е, че който се махне от тая робска земя, свободен става. Който пет века е бил роб, роб остава завинаги. Прав е Ердоган да си иска отново принадлежащата му територия, заедно с раята в нея.

Вие, овцедушни роби, получихте отново това, което заслужавате – банкянския, неук простак, който с радост ще ви краде и по байганьовски ще ви се хили от телевизора. Преизбирайте го, целувайте му ръка, обичайте го, духайте му. Такъв е вашият безсмислен живот, това е вашата жалка участ.

Жалко и че стотици хиляди българи бяха гнусно преебани от перхидроленото, смотано пигмейче, от веселякът от Бухенвалд и от Шкембе Войвода, известни още като Тримата духачи…

Ние останалите, след последните избори, ще живеем с примка на шията, която всеки ден ще се затяга повече и повече. Заради вас, тъпи, безмозъчни роби!




Александър Хараланов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар