Зима

Зима
Пролет

11 юли 2017 г.

МВР: От Шматка на Шматарок

МВР министър се надява и вярва? А не ГАРАНТИРА, ЧЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНА?! Що за кретени управляват тази Територия?
 
Валентин Радев, министър на МВР, за БТА, повод новопридобития от ГДБОП софтуер за следене на разговорите в  мобилни приложения като „Вайбър“, „Фейсбук Месинджър“, „УатсАп“ и други такива:

„Колкото повече ни следят, слушат – законно, толкова по-добре, защото ще хванат лошите – тези, които ни мислят лошото. Може би някакви радикални елементи или бъдещи терористи… Надявам се и вярвам, че използването на този софтуер ще бъде по закон. Всички би трябвало така да гледат на него, а не да се притесняват, че се използва за други нужди. Било е в миналото, надявам се в бъдеще да не се случва. По-добре да сме по-сигурни, дори някъде да минем границата – да го използваме не както трябва. По-добре това, отколкото да пропуснем някакви терористи…“

АФЕРА: МВР има злощастната съдба да се нахаква от „Особена форма на главата“ към „Цвети Интриганта“, през „Шматката“ до … „Шматарок“. Чуйте новият министър на МВР и се прекръстете за… вересиите.

МВР министърът Валентин Радев изрича БЕЗУМНО И ТЪПОУМНО!, ЧЕ СЕ НАДЯВАЛ И ВЯРВАЛ, ЧЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ СОФТУЕР ЩЯЛО ДА БЪДЕ ПО ЗАКОН! И ПО-ДОБРЕ ДА БЪДЕЛ ПО-СИГУРЕН КАТО МИНЕЛ ГРАНИЦАТА „ДА ГО ИЗПОЛЗВАМЕ НЕ КАКТО ТРЯБВА“, защото щял да хване „лошите“!

МВР министър се надява и вярва? А не ГАРАНТИРА, ЧЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНА?! Що за кретени управляват тази Територия?

МВР министър твърди, че по-добре било да минели границата и да използвали софтуера „не както трябва“? Що за наглеци търпи това робско население?

Терористи „лоши“ щели да ловят? Аре, бе! Ще използват софтуера „не както трябва“ срещу всички онези, които им пречат да дерибействат и да крадат, и които са „неправилни“ за престъпната им власт.

Толкова.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар