Зима

Зима
Пролет

4 август 2017 г.

Кой оправи и покри пияната прокурорка Цветанка Гетова?!

Нов огромен скандал произведоха пияните прокурорки от ВРП Цветанка Гетова и Милена Даскалова.
 
След като АФЕРА публикува: „НАСРАНА ПРОКУРАТУРА! ВЪРНАХА ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ НА БЯЛ КОН НА ВЛАСТ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА! 

ПИАР „ЦАЦАРОВ & АРНАУДОВА“ СТАНАХА ЗА ПЪЛЕН ТАШАК!“, последва официално съобщение от прокуратурата, което дословно гласи:

„По закон прокурорите не могат да бъдат командировани за повече от три месеца в рамките на една година“.

ИЗВЪН официалната част обаче, АФЕРА успя да разкрие потресаващо БЕЗОБРАЗИЕ, отново свързано с пияните прокурорки – шефката на ВРП Цветанка Гетова и заместничката и Милена Даскалова.

Командированата от главния прокурор Цветанка Гетова за 3 месеца във Видин и командированата от главния прокурор Милена Даскалова за 3 месеца в Монтана НЕ СА СТЪПВАЛИ И ДЕН НА РАБОТА, КАТО КОМАНДИРОВАНИ ТАМ!

НИТО ЕДИН ДЕН!!! И ДВЕТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СА ПУСКАЛИ БОЛНИЧНИ ЛИСТОВЕ И ТАКА И НЕ СА СТЪПИЛИ ДОРИ ЗА ЕДИН РАБОТЕН ДЕН ВЪВ ВИДИН И МОНТАНА!

АФЕРА пита ще провери ли някой „коректността“ на тези болнични листове, издавани на двете прокурорки в продължение на три месеца непрекъснато?!

Апропо, промяната в закона, която позволява главният прокурор да командирова прокурор само един път годишно за три  месеца е дело на хубостницата Екатерина Захариева.

Както е знайно и за двете пияни прокурорки главният прокурор Сотир Цацаров поиска отстраняването им длъжност от ВСС.

И сега внимание!: и при двете ситуацията е аналогична – с две висящи наказателни дисциплинарни производства за едни и същи деяния – пиянство в работно време и натиск срещу свидетел по досъдебно производство.

ВСС обаче отстрани от длъжност като заместник районен прокурор на Варна ЕДИНСТВЕНО заместничката на Гетова – Милена Даскалова и въпреки аналогичните обстоятелства ОТКАЗА ДА ОТСТРАНИ ОТ ДЛЪЖНОСТ ШЕФКАТА НА ВРП ЦВЕТАНКА ГЕТОВА!

На практика ВСС е бламирал искането на главния прокурор по отношение на Цветанка Гетова.

Така при еднакви хипотези – за Даскалова – може, за Гетова – не може.

Кой бе, кой оправи и покри пияната прокурорка Цветанка Гетова и я върна на бял кон да „коли и да беси“ във Варненска районна прокуратура?!

Това не е съдебна система, а ЛАЙНА!

ОТВРАТ!




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар