Зима

Зима
Пролет

2 август 2017 г.

В един отбор?!

Защо президентът мълчи и не опровергава Борисов поне за три неща?
 
Единият – президентът Румен Радев – по потник и бос. Другият – премиерът Бойко Борисов – с традиционното голо шкембе.

Менкат се в умопомрачителен пиар, който трябва да ни захвърли в друга посока, различна от онази, която се случва зад пердето.

Сега обаче да проследим внимателно:

1. Бойко Борисов изрече, че Макрон идва по негова покана, т.е. президентът Румен Радев е излъгал и външната политика се определя от Оня от Банкя.

2. Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ е загубила изборите, защото той така решил, т.е. Румен Радев е избран по негово желание.

3. Бойко Борисов категорично каза, че се бил договорил с президента Румен Радев, както за новия антикорупционен закон, така и за т.нар. антикорупционен орган, т.е. президентът Румен Радев и той – Бойко Борисов работят в един отбор.

И сега – внимание!

Президентът Румен Радев НЕ РЕАГИРА НА НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ НА БОРИСОВ, ОПРОВЕРГАВАЙКИ ГО!

Защо?

Дали лепкавия туткал, който ги свързва не е вълшебната американска думичка за влияние „ЦРУ“? 


Дали същата тази вълшебна американска думичка не прави толкова измислена и несъстоятелна „опозиция“ в лицето на партията на Комедия, пардон, Корнелия Нинова? 

Дали и същата тази вълшебна американска думичка не моделира т.нар. „надграждащото“ и „приемствено“ ГЕРБ т.нар. „служебно правителство“, назначено уж като „нови и чисти лица“ от президента Радев?

И когато се чудехте как да оправдаете онази прегръдка между Борисов и Радев, при встъпването в длъжност на президента, дали пак онази вълшебна американска думичка не ги залепи огледално един за друг?

И заради същата тая вълшебна американска думичка Радев мълчи. 


Като паднал изтребител мълчи. И не опровергава Борисов.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар