Зима

Зима
Пролет

26 август 2017 г.

Думите, които една жена не трябва да казва на един мъж

Има думи, които една жена не бива да изрича пред партньора си. Независимо дали ги мисли и има желанието да бъде откровена.
 
Разбира се, ако държи на връзката си. 

Запишете си ги, запомнете ги и никога повече не ги произнасяйте.

„Не си толкова силен, а?“

Ами и вие не сте толкова красива, не толкова стройна и краката не са до ушите ви. Може и така да ви отговори. Да принизяваш възможностите на мъжа до себе си е прекият път към това да го направиш импотентен, не само в секса.

„Аз съм повече от теб“

Практически е същата като забележката за силата. Не е важно колко сте по-високо в социалната стълбица, в никакъв случай не го показвайте, не демонстрирайте, че за вас това има значение. Няма да ви хареса, ако той ви каже: „Аз съм по-красив от теб“, нали?

„Не можеш да смениш гумата, сериозно?“

Не всички мъже са автомеханици, както и ние не сме гениални и удивителни. Не си струва да наливате масло в огъня с такава глупост. В крайна сметка искате „дълго и щастливо“, а не „колко съм умна, защо съм сама“.

„Ок, ще го направя сама“

Лоша идея и толкова масова. Първо – това е манипулация в най-чист вид. Второ – това означава: „сега ще ти покажа, че се справям блестящо и без теб“. Сигурна ли сте? Най-вероятно ще бъдете заменена. И трето – ако не се поддаде на манипулацията, вие действително ще трябва да го направите. Май не са били такива плановете ви? За какво тогава ви е мъж?

„Най-накрая, получи ти се!“

Никога не показвайте, че сте се съмнявали в мъжа си. Дори да е така. Ако вашият мъж е започнал да ви впечатлява, независимо с какво (за първи път е изпържил яйца, почистил е след себе си в банята), просто го възнаградете за старанието – усмихнете се и го целунете. Какво толкова?

„О, господи, оплешивяваш!“

Ако все още не сте омъжена за този оплешивяващ принц, с тези думи си подписвате договора за безкрайните самотни нощи в компанията на котката. А ако сте омъжена, то просто приемете факта, че почти всеки мъж се отнася болезнено към загубата на тази растителност. Помислете, че и вие не се подмладявате.

„Искам да намеря мъж с такова чувство за хумор“

Вероятно сте искали да намекнете, че си подхождате и вече е време той да предприеме по-решителни действия. Мъжете обаче мислят конкретно. За него това ще означава, че чувството за хумор е единственото му достойнство във вашите очи, и вие все още търсите правилния човек.

„Ти си ми като брат“


От създателите на „Нека си останем приятели“ и „Чао, беше ми готино“. Замълчете.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар