Зима

Зима
Пролет

15 август 2017 г.

Силвестър Сталоун: В България можеш да намериш wi-fi и в гора, заобиколен от вълци

Сталоун се оплака от безжичния интернет в Санта Кларита, Калифорния, сравнявайки го с доброто покритие в България
 
Холивудската звезда Силвестър Сталоун похвали безжичния интернет в България. Той публикува видео от профила си в Инстаграм, заедно с актрисата Криси Мец.

В момента актьорът е в Калифорния за снимките на хитовия сериал "This Is Us". Той се оплака от Wi-Fi в Санта Кларита, Калифорния, като заяви: "Много е иронично, че в България можеш да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, но не можеш да откриеш такъв в Санта Кларита“.

“Това е една от най-големите мистерии в живота ми. Можем да стигнем до всички краища на Вселената, а е толкова трудно да откриеш добро покритие“, оплака се Слай.

Силвестър Сталоун няколко пъти е снимал у нас, включително част от екшън поредицата „Непобедимите“. Звездата не за първи път хвали страната ни. Когато беше у нас през 2013 г., той заяви, че дългият полет не го е уморил, защото се чувства по-силен, когато е  в България. 


"Харесвам хората, въздуха, харесвам виното", обясни той.

През 2015 г. Сталоун, Антонио Бандерас, Салма Хайек, и Джейсън Стейтъм рекламираха безплатно България. Тогава Министерството на туризма представи рекламен клип на страната с участието на известните актьори.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар