Зима

Зима
Пролет

19 септември 2017 г.

Токсичните грешки на необвързаните жени

Вглеждането в себе си и анализът на поведението може да има много голяма полза...
 
Необвързани сте и приятелите ви казват, че сте страхотен човек. Красиви сте, образовани и имате страхотна работа.

Това, което липсва, е партньор, с когото да споделите всичко това, и не знаете защо.

В такива случаи вглеждането в себе си и анализът на поведението може да има много голяма полза. Има например няколко типа токсично поведение, които пречат на много жени да се обвържат. 


Ето за какво става дума.

Смятате, че заслужавате определен тип мъж, който няма нищо общо с качествата, нужни за една връзка

Вероятно сте добре образована жена с успешна кариера и сте убедена, че заслужавате същия партньор. Това обаче далеч не е най-важното във връзката.

Това, което заслужавате, е грижа, любов, внимание и някой в този свят, който да ви ги дава, защото иска и усеща, че това е правилното нещо. А то не може да се купи с пари.

Сравнявате го с всички други мъже преди него

Може би предишните връзки са били страхотни, но къде са тези мъже сега? Ако отношенията бяха наистина такива, защо са приключили?

Това не означава, че те не са били чудесни в някои отношения, но в крайна сметка връзката с тях е прекратена. Наистина ли искате някой от тях да е примерът, с който да сравнявате всички останали? Това определено е грешка, която би попречила на бъдеща връзка.

Силно желание за кариера, но в романтичните отношения

Вие сте най-лошият си враг. Оплаквате се и недоволствате за всичко под слънцето. Толкова взискателни и обидени сте от съветите на другите. Съобщавате от какво се нуждаете и искате да научите „цената“ на потенциалния партньор.

Това, от което се нуждаете, не е мъж, а корекция в отношението. Трябва да се научите да бъдете любезни, мили и да уважавате хората, с които общувате.

Властното поведение работи в заседателната зала, но не и в спалнята.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар