Зима

Зима
Пролет

17 септември 2017 г.

Кои жени привличат мъжете?

Три ключови момента във вида и поведението на нежните половинки, които имат привлекателна сила
 
Изключително популярна е темата около въпроса, който остава без отговор – какво искат жените. 

Какви обаче са мъжките желания? Доколко жените знаят и разбират какво искат мъжете? Това също невинаги е много ясно за дамите.

За да внесем малко яснота, ще се спрем на някои от ключовите моменти във вида и поведението на нежните половинки, които имат привлекателна сила върху силния пол.

1. Поддържате тялото си стегнато

Това определено е сред желанията на момчетата по отношение на жените като цяло, защото мъжете обръщат особено внимание на визията и са склонни да харесват жените, с които гордо могат да се похвалят.

Разбира се, има изключения от всяко правило, но статистиката сочи, че повечето мъже харесват малките и стегнати задни части.

2. Излъчвате позитивизъм

Да, козметиката и гримът имат своята важна роля във външния вид, но не е достатъчна. И все пак, една по-красива нагласа трябва да върви заедно с грима. Позитивизмът може да се окаже изключително мощна притегателна сила.

3. Независими сте

Без значение какъв външен вид и нагласа харесват мъжете в жените, следването на вътрешния си глас и своята истина за начина, по който трябва да живеете живота си, може да са най-атрактивни от всички други качества.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар