Лято

Лято

28 октомври 2017 г.

Съботен бис: Гани – милионерката, която избра силикона и пилона (галерия)

За световната фолкзвезда Лепа и сценариите на Мегз

Лятото отдавна отмина, с него и еротиката от Николета. Имаме нужда да си отдъхнем от нея. 


Плеймейтката се отдаде на интернет реклами, а ние очакваме да се завърне в ефир, нали ни обеща... Най-вероятно ще я видим в Big Brother, но едва ли може да се надява на реклама като тази на Лепа Брена.
Чакаме от Николета обещаното избухване в тв ефира

Балканската звезда прекрачи прага на къщата, а в раболепието си пред нея гласът зад кадър дори я обяви за "световна фолкзвезда". Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Трябва да признаем, че сме царе в угодничеството си пред чужденци. А Брена просто влезе да рекламира концерта си у нас. Кому беше нужно Маргарита Хранова да пее "Ти си мой грех"? Марги може и да няма славата на Лепа Брена, но в никакъв случай не е по-малко ярка изпълнителка, а като глас със сигурност я превъзхожда.

Част от съквартирантите изпаднаха в такъв телешки възторг, че чак на Лепа й стана неудобно. И ако за Сашка е нормално, то шеф Петров не знаеше къде се намира. А направи ли ви впечатление как всички проговориха сръбски? А да чухте Брена да се опитва на български? Не, тя е оставила няколко реплики единствено за концерта си, независимо, че се кълне колко ни обича.

Лепа Брена сред двойниците, които и сръбски проговориха...

Хубавото е, че тези хора, които са се събрали под покрива в Нови хан, ще ги гледаме още десетина дни. Сигурно навън ще останат изненадани, че нищо от живота им няма да се промени след това участие. Да, ще са взели някой лев, но пък и достатъчно се излагаха вътре. Нито Сашка и Тото ще имат повече концерти, нито Мегз ще продаде повече рокли. Такива като Енджи и Джулиана ще си живеят в собствения си свят, в който се смятат за звезди, а ресторанта на шеф Петров и звезда Мишлен да получи той няма да събере симпатии, извън приятелския си кръг.

Това шоу, за което вървят слухове, че е последният му сезон (то и ВИП-ове не останаха), разкри в пълна степен как простотията властва не само в Нови хан, тя си е проекция на цялото ни общество. Гани обижда Маргарита Хранова, шеф Петров се възмущава, че младите нямат уважение към него, а той би могъл да им бъде баща. И ако Марги може да има претенции за уважение, то шефа какво иска? Кълне Мегз, че няма от кого да роди. На колко съквартиранти вече обясни, че и котки няма да имат на погребението си? Обидните му квалификации дори вече не правят впечатление на никого, но те удрят по самия него. Само психолози и психиатри могат да достигнат до истината какви са неговите комплекси и какво лечение му е нужно. Видимо е по-агресивен към жените, което навява на мисълта, че животът му е преминал под женски чехъл.

Определени медии са се заели да лъскат имиджа на Джулиана Гани. Представиха ни я като някаква невиждана пианистка, която докосвайки клавишите и мъжете вече припадали по нея. Наследила голямо богатство, апартаменти - според майка й, над милион долара. А тя милата си призна, че искала друг живот и затова станала танцьорка на пилон и в балети на фолкпевици.

"Тя е певица, музикант – завърши музикално училище с класическо пеене и пиано. Има диплома за преподавател по музика. Израсна галена, но в същото време и много изтормозена. Хората, които се занимават с музика, знаят колко усилия и време коства това на едно дете. С пълно отличие завърши основното си образование, след това музикалното с много грамоти и награди. С отличен успех завърши икономика на туризма, управление на европейски проекти. Тя е просто перфекционистка. Може би това я кара да бъде и направена, да изглежда най-хубаво", хвали я майката на Джули.

Всичко звучи супер - милионерка, дипломи, пиано... И накрая какво? Екстеншъните й са по-важни от всичко друго. Къде по пътя е загубен този талант и перфекционизъм, за да се настанят пилонът и силиконът?

Тя била милионерка, пианистка, но пък избрала да бъде танцьорка

Безспорно един най-колоритните и налудничави образи е Мегз. Мис Шивачка определено има нужда от помощ, но не от тази, която се появи в шоуто. Да изпадаш в истерии от някакви дребни ситуации, да носиш безсмислено кофи с вода цяла нощ, да живеят две личности в теб и ти да се чудиш на глас коя си в момента - определено трябва да поиска визитки на специалисти. Поведението й толкова граничи с абсурдното, че зрителите с право са категорични, че всичкото при нея е зле скалъпен сценарий. Не казваме цирк, защото там има и изкуство. При Мегз - няма.
Сълзите на Мегз идват вече в повече

Какво се случва далеч от Нови хан?

Тази седмица се заговори, че Гущеров и Светлана Василева се готвят за сватба. Независимо, че бизнесменът все още не се е развел с фолкпевицата Мария. Плеймейтката обаче хитро захранва таблоидите с предстояща сватба, а после отрича, че предстои каквото и да е тържество. Но допълва между другото, че би й се искало. Тези разкази - ще се женя, няма да се женя, си вървят в национален ефир, а поредната известна с известността си е доволна, че с един разкрач си е осигурила най-големите телевизии.

Светлана Василева си играе на има сватба, няма сватба

Друга участничка в Мис Плеймейт пък ни разкри каква моралистка е. Деси Фотосесията (явно като при фолкпевиците е престижно да си с едно име или прякор) отказала 20 бона за секс! Ех, Деси, ех Фотосесията. Сигурно книги не четеш, но поне чети интервютата на твоите предшественички в този тъй важен за родината и шоубизнеса конкурс. Този похват с отказаните оферти е толкова изтъркан, че вече сте смешни и на приятелите си. Как пък досега една плеймейтка не си призна, че е приела неприлично предложение? Щеше да се открои от останалите си морални колежки. Направило ли ви е впечатление, че всяка едрогърда мома, която има в биографията си единствено участия в ниска топка конкурси, винаги отхвърля секс офертите развеселена? Как не се обиждали, защото било нормално към красивите да има такива оферти. Ами не е нормално, но вие няма как да го знаете в средата, от която трудно излизате.

Деси Фотосесията вади на показ морал, но дали някой й вярва?
 
Завършваме със семейната драма на Галин, който призна, че един от трудните моменти в живота му бил, когато баща му напуснал семейството им. Родителят се изнесъл, за да се пренесе под юргана на Ивелина Колева - сестрата на Преслава. Двамата работили в общ оркестър и заварката станала, след което Галин и майка му заживели сами.

"С Преслава сме тип-топ. Тази афера няма нищо общо с нея. Простих и на баща си и в момента сме в супер отношения", обясни певецът пред "Папараци". И в допълнение развенча най-големия виц напоследък - че бил гадже със Сузанита.

 Сестрата на Преслава - Ивелина, също го играе разбивачка на сърца

 
Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар