Зима

Зима
Пролет

30 октомври 2017 г.

Всеки бандит е закичил пагон, пистолет и научна кариера в библиотекарското котило

Европейският съюз заприлича по удивителен начин на Съветския съюз!

Слушам еврокомисаря Мария Габриел, излъчена от ОПГ ГЕРБ, и си мисля: Каква посредствена душица! 


Говори, сякаш от една седмица има 40 градуса температура и всичките й мисли звучат като бълнуване на болен човек. Автентичен чиновнически кариеризъм, покрит с лустрото на витиевати думи и словосъчетания. Клиентела.

Слушам комсомолското публично слово на Цветан Цветанов и вярвам, че това човече е усвоило напълно автосугестията и може да се убеди сам, че не е котка, а геврек – също както Алф убеждаваше котарака Лъки.

Според този политически геврек, ГЕРБ били сложили най-кадърните хора в общинската и държавна администрация, както и на други позиции. Вероятно има предвид скоро наградения, като същинска фолк певица, кмет на Велико Търново, който е символ за всичко друго, но не и за присъдената му чест или за един друг гербаджийски отпадък, кмет в същата област, който скоро си направи топло джакузи с релефна червена петолъчка в него!?

Все прогресивни и много кадърни социалистически крадци и бандити. Другите качествени кадри на ОПГ ГЕРБ са в полицията и специалните служби. И двете бяха напълнени, на всички нива, с момченца от бандитските групировки с „почистени“ досиета. Всеки бандит е закичил пагон, пистолет и научна кариера в библиотекарското котило. За бандитското кадруване продължило вече 10 години в съдебната система, няма да говоря, защото само при мисълта за случващото се, започвам да се пипам по кобура без грам съмнение в правото ми дело.

Така работи мафията – подменя същността на правовата държава! Унищожава милиони съдби и погребва без време също толкова невинни души.

А Европейският съветски съюз линее и умира – бавно, но сигурно. Не защото трябва да умре, а защото ценностите бяха заменени с удовлетворяване на лични политически и икономически страсти. 


Най-често на границата между праведност и престъпност, където е мястото на демагогията….


Николай Марков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар