Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2017 г.

„Хибридната война“ из под дебелия врат на Красен Кралев

Да бляботи за „хибридна война“ срещу правителството, е все едно с дебелия си врат да е солист на „Лебедово езеро“...
 
Красен Кралев пред Дарик радио: 

„Оценявам атаката срещу бившия здравен министър проф. Николай Петров като част от хибридната война, която се води срещу правителството.

В момента срещу кабинета “Борисов 3” се води много агресивна борба, защото на всички е ясно, че коалицията е стабилна и правителството няма алтернатива. Изкуствено се генерират изключително много фалшиви новини във всички сектори. Цялата история с оставката на ген. Петров прилича на „Не били компютри, а компоти”. Документите показват, че Военна прокуратура е отказала да образува разследване срещу Николай Петров. Сумата, усвоена по договора, далеч не е 1,2 млн., а 300 хил. лева. Трябва да бъде ясно, че е спечелила офертата с най-ниска цена и роднинските връзки нямат нищо общо тук. /БЕЛЕЖКА НА АФЕРА: МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ ПО „АФЕРАТА НИКОЛАЙ ПЕТРОВ“ ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА. ВИЖ ТУК – ЗАЩО!/ 

Документите, подготвени за тази поръчка, са изготвени от предишния екип и министър Петров просто подписва документацията за търга. Ген. Петров е морален човек, който не допусна възможността тази манипулация да се отрази негативно върху правителството. С приемането на оставката премиерът Борисов показа, че няма да позволи да падне дори сянка на съмнение върху морала на министрите. Ние знаем, че да има и само леки съмнения срещу нас трябва да си тръгнем от кабинета.“

Идиотската „пиар“ стратегия на ГЕРБ Групировката да повтарят непрекъснато като мантра думичките „фалшиви новини“ за всичко изречено и изписано за корупцията, далаверите и кражбите на ГЕРБ управлението, е толкова жалка и смешна, че става вече гротеска. Да ти внушава от телевизора баш Борисов, че „крадецът викал – дръжте крадеца!“, е манипулация, която трябва да се изучава в учебниците по тъп пиар.

А Цветанов да „бори“ и говори за „фалшиви новини“ /под „фалшиви новини“ разбирайте всички истини написани за кражбите на ГЕРБ управлението и гонитба заради това със свирепа цензура/, е все едно е да ти сервират шкембе чорба с много чесън в… кристална купа.

Красен Кралев пък да бляботи за „хибридна война“ срещу правителството, е все едно с дебелия си врат да е солист на „Лебедово езеро“.

Апропо, покрай изреченото от него: „Ние знаем, че да има и само леки съмнения срещу нас трябва да си тръгнем от кабинета.“, питаме – поради каква причина лицето Кралев продължава да е министър?!




Afera.bg, колаж: Матей Димов

Няма коментари:

Публикуване на коментар