Зима

Зима
Пролет

3 ноември 2017 г.

Направете място на бременния господин

Трябва да му намерим място в новата Свобода, която все по-малко разбираме и все повече презираме...
 
На бременния господин, който се качи от предната спирка на лондонското метро, разбира се, че ще му направим място в модерния ни живот.
 

Ще станем, ще му отстъпим седалка и ще се посбутаме с останалите чисто мъжки и женски ненормалници.
 

Ще го направим, защото човекът, както и да се определя самият той, е в седмия месец и носи плода на Свободата. На нейния етикет пише Made in UK, а нормалността на Кралството никога не е подлагана на световно съмнение.
 

Британците да не са някакви изостанали простаци, че да ви пробутат боклук. Те са по-напред от вас и като развита нация искат да споделят последното постижение на Свободата – вече не трябва да си непременно жена, за да забременееш. Вече може да си всичко, стига само да си човек. 
 

Бременността вече не е природна норма, а е човешко право. И това трябва да бъде дописано към всички декларации и харти за човешките права.

Трябва да му намерим място в новата Свобода, която все по-малко разбираме и все повече презираме. Но за която сме готови на почти всичко - дори да се откажем от морала, считан доскоро за общоприет.
 

Единствено не бихме се простили с живота, защото после няма да можем да консумираме същата свобода. Нали именно заради нея осъждаме на смърт едно от последните табута – че само от класическите жени стават класически майки.
 

Спрете с тези ретро глупости, оставете ги на религиозните фанатици и на неспасяемите сексисти. Тях модерният свят ще ги натика в мазето на обществените аутсайдери, защото на повърхността бременният господин в седмия месец има нужда от повече лично пространство.
 

А в Холивуд класическите продуценти чукат консервативно начинаещи актриси. И след като е разкрита никога неподозираната сделка „секс срещу слава”, модерното възпитание изисква да си придадете скандализиран вид. Да заклеймите и да съжалите когото трябва, да развеете знамето „Няма място сред нас за такива нерези”. Не приемаме секса на бартер - толкова е ненормално, че на бременния господин му прилоша. 
 

А Европейският парламент бил парник за сексуален тормоз и не един дърт политически козел искал на млада върба да се качи. Толкова сме шокирани от елитната мръсотия на човешката природа, че краката ни се подкосяват. Но въпреки това ще станем прави, за да седне бременният господин. Така се прави, така е възпитано, така е нормално.

Гледаме на живо световната война, в която сексуалността побеждава секса и носи новата Свобода. А първата й работа като на всеки победител е да напише своята история на нормалността.
 

Гледаме и скърбим неутешимо за фалшивите жертви на двата лагера, защото иначе биха гледали на нас като на безчувствени примитиви.
 

Гледаме и се товарим с историческа вина, че към днешните победители доскоро сме се отнасяли като към ощетени от природата. Те пък въобще не са имали проблеми с нея, а само с нас, защото сме ги ощетявали откъм човешките права.
 

Гледаме изправени до седналия господин в седмия месец и виждаме, че ядрената война всъщност не е чак толкова лоша перспектива.



Калин Руменов, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар