Зима

Зима
Пролет

5 ноември 2017 г.

Лепа Брена: Балканската душа няма аналог в света

"На Балканите на жената се гледа като на шкаф, който се използва известно време и когато на мъжа му омръзне, я сменя."

"Балканската душа няма аналог в света. Да сте жена на тази географска ширина значи нелек път. Трябва да се доказвате много повече от жените, които живеят в добре развитите страни."

Това заяви легендарната певица Лепа Брена в интервю за Нова телевизия.

По думите й тук на Балканите жените не може да доминират. "На жената се гледа като на шкаф, който се използва известно време и когато на мъжа му омръзне, я сменя", категоричен е символът на някогашна Югославия.

В интервюто певицата сподели най-тежките моменти от своя живот. "Това са 4-5 момента в моя живот. Първият беше, когато започна войната в Югославия! Шок, страх! Не искаш, а и не можеш да повярваш, че нещо такова се случва в края на ХХ век", отбеляза тя. 


Друг тежък момент за нея е бил моментът, когато е починал нейния мениджър Рака Джокич.

Но най-тежкият удар в личен план е бил, когато е отвлечен синът й. "Не бяхме пожалени. Защото има хора, които не обичат чуждия успех. Подобно нещо може да съществува само на Балканите", заяви Лепа Брена.

"И до ден днешен не се открили кой изобщо е извършил това... не искам да коментирам изобщо. Това е най-голямата несправедливост, която можеше да ни се случи и тя се случи", подчерта легендарната певица.

И отбелязва, че на Балканите никой не цени външната красота. "Всеки гледа качеството на продукта, който правиш. Разбира се, ако си красив, ще те забележат, но това е моментно. Трябва да покажеш, че си умен и работлив", подчерта Лепа Брена. 


И обеща на своите фенове, че преди концерта на 18 декември в зала „Арена Армеец", те ще имат уникалната възможност да видят за първи път част от новия биографичен филм за певицата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар