Зима

Зима
Пролет

10 ноември 2017 г.

Волен Сидеров: Не трябва да слушаме толкова много чужди посланици

"След 10 ноември започна да се говори за демонтаж на тоталитарната система. Така я демонтирахме, че тя се срути и затрупа всички."
 
Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров си спомни за социализма, за 10 ноември и настоя да бъде направен обективен анализ на прехода.

По думите му е имало добри неща по време на социализма - добра здравна система, добро образование.

"Нямаше свобода на словото, нямаше политически плурализъм, хората не можеха да пътуват. Но сега тези свободи са свързани с финансовите възможности на народа. Повечето хора нямат финансовата възможност да използват тази свобода. Така че пълно щастие няма. Ние трябваше да направим анализа какво се случи за тези 28 г.", настоя Сидеров.

"След 10 ноември започна да се говори за демонтаж на тоталитарната система. Така я демонтирахме, че тя се срути и затрупа всички", коментира още лидерът на "Атака", цитиран от Dnes.bg.

По думите му на 10 ноември властта е била свалена под външен натиск, както и сега "чужди посланици ни казват какво да правим, карат ни се от телевизионния екран и идват да ни кажат кой енергиен проект да правим или не".

"Не трябва да слушаме толкова много тези чужди посланици. Това е и ролята на патриотите - да влияем в посоката да бъдем по-самостоятелни в нашето мислене", обясни лидерът на "Атака".

Той допълни и че управляващата коалиция е взела решението да направи ревизия на приватизацията, тъй като в обществото тя е останала като престъпление, което няма наказание.



Няма коментари:

Публикуване на коментар