Зима

Зима
Пролет

18 ноември 2017 г.

Как жените съсипаха свободния секс

Дали си даваме сметка, че с този бунт може наистина да сложим край на играта
 
Какво направихте, момичета...

Много е чаровно и мило поколението на най-разкрепостените сексуални отношения, на най-свободните връзки и плътски наслади, изведнъж да се развълнува от границите в тази игра. И да се опитва да ги постави.

Сексуални посегателства в Холивуд! Холи шит.

Режисьори, актьори, звезди с неистов принос към кино-индустрията падат пред очите ни в кочина от обвинения в най-низки и долни постъпки към нежния пол. Нежният пол. Който държи Оскар за главна роля в най-древната професия. Съжалявам за баналността, но клишетата са такива, защото са истина... устояла на еволюцията на човешкия вид. 


Значи, откакто свят светува жените търгуват с телата си. Жените използват онова, за което мъжът копнее, за да получат изгода. Само цената е различна. Някои предлагат секс срещу българска водка в студентски град, други продават тялото си, за да попътуват по света с нови обувки, а трети искат кариера. И сбъдват мечти.

И никой не ги вини!

И също така – за никого не е тайна, че сексът срещу роля не е „явление“ търсено от успелите режисьори, а средство на начинаещите актриси за пробив в бранша.
 

За никого не е тайна и че сексът на фенка със звезда, не е толкова сексуална фантазия на звездата, колкото на фенката.
 

На всички е ясно и че успелите мъже са в пъти по-малко от красивите жени, талантливите актриси и елитните проститутки.

Някак си отвсякъде става ясно, че май жените имат малко повече принос (и дори изгода!) към сексуалната търговия. И мъжете просто нямат против да се възползват от сделката. Която изглежда честна. Съгласете се.

Жените-икони в шоу-бизнеса имат завидна автобиография от сексуални постижения преди да постигнат кариерния си успех. Марлене Дитрих, Мерилин Монро, Мадона. Най-големите дори не крият колко много легла струва успехът. Не че някой им отрича другите качества, но... нали.

И тук логично следва въпросът – ако не бяха се възползвали от слабите мъжки ангели, щяха ли да стигнат до своята публика. Вероятно не. Щеше да има други вместо тях – „по-дашни“. И именно в това е безсмислието на Холивудския скандал – докато жените предлагат, мъжете ще приемат. И това не е сексуално насилие. Това е разочарованието на няколко момичета, които са очаквали повече. По-добър секс, по-добра кариера, повече пари.

И един въпрос  – отново към женското съсловие. Дали си даваме сметка, че с този бунт може наистина да сложим край на играта. Режисьорите ще станат предпазливи – не е проблем за тях – пак казвам – красивите проститутки изобилстват. Актьорите ще се въздържат да „огряват“ свои фенки. Сексът между простолюдието и звездите ще стане мираж. Класово разделение, дискриминация, пълен ужас.

Какво направихте, момичета...



Милена Янинска, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар