Зима

Зима
Пролет

10 ноември 2017 г.

Слугите на Пеевски&Боко реват от радост, че Фейсбук „изритвал“ неудобните за властта на мафията!

На чупещия китката с Боко – Ивайло Крачунов, ще кажа: не цвили от радост, джудженце, защото животът е въртележка...
 
„ЕКСКЛУЗИВНО! Фейсбук изрита протестъра Николай Хаджигенов!“ цвили от радост и възторг жълтия сайт Блиц, който е под ръководството на лицето Ивайло Крачунов, който пък слугуваше на лицето Недялко Недялков в пик и после беше изритан от там.

С отвратителния пасквил, написан от жълтата „медия“, подопечна на Пеевски & Боко, понеже пращи от акъл, на практика се доказа и лъсна – че мафията, която управлява България е впрегнала всичките си платени тролчета от служби и партийни централки, за да бъдат блокирани и изтривани профили на всички онези, които се противопоставят на властта им.

Адвокат Николай Хаджигенов е само един от огромния брой масово докладвани и блокирани профили на неудобни за мафиотската власт, впрочем, свирепата цензура продължава в истерични размери.

За сведение на чупещия китката с Боко – Ивайло Крачунов, аз, която три пъти един след друг съм с блокиран профил – последно за един месец – ще кажа: не цвили от радост, джудженце, защото животът е въртележка. Да не стане така, че утре да се дупиш там, където днес по поръчка си плюл.

Истината и свободата на изразяване е право на всеки, без значение дали ни е приятел или враг. 


Но това е кредо непостижимо за крачуните от всякакъв вид.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар