Зима

Зима
Пролет

7 декември 2017 г.

Шурла-бурла - Цацаров

А ти, Цацаров, чии „политически цели“ обслужваш?
 
Главният прокурор Сотир Цацаров за снемането на обяснения от Бойко Борисов за изявлението му, че има депутати, които участват в наркотрафик:

„Ще бъдат снети обяснения от премиера Бойко Борисов. Обясненията би следвало да бъдат снети днес. Казвам би следвало, защото не съм се прибирал в кабинета си от парламента. Най-вероятно са снети, защото ако не ме лъже паметта беше призован за 11.00-11.30 часа. Ако попитам градския прокурор, тя ще ми каже дали са снети. Единственото, което е забавило снемането е пътуванията на премиера в чужбина. Призован е за днес, защото утре пътува отново“, уточни главният прокурор. Ако зависи от мен, няма да се самосезирам, защото тези сигнали малко или много обслужват политически цели, да не се лъжем“.

Днес Цацаров отслабна поне с три кила словесно откъм употребата на контра – „аргументи“ от негова страна на всичко, което може да попречи на наглата Власт, упражнявана от Групировката на Бойко Борисов съвместно с Шиши.

Бойко Рашев лъжел и говорел „политически“. Всеки който е изрекъл, че безобразията на ДАНС, ДАТО и прокуратурата откъм СРС са факт, лъже и говори „политически“.

Сега и привикването в прокуратурата на Бойко Борисов да дава обяснения за изявлението си, че в парламента имало депутати нарко-трафиканти, обслужвало „политически цели“ и видите ли, ако зависело от него, Цацаров даже нямало и да се самосезира.

От само това изявление на Цацаров ВЕЧЕ Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО  КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ПРОВЕРКАТА – С ПОРЕДНОТО ИЗПИРАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. Защото ако ни посочите прокурор, който след подобно изявление на шефа си Цацаров, да се заинати и да направи проверка, както трябва, ще се гръмнем.

Цацаров, който днес демонстрира типична ПОЛИТИЧЕСКА ЛЕКСИКА И ПОЗОРНО ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ С ОБЩИ ФРАЗИ, ВМЕСТО АРГУМЕНТИ С КОИТО ДА ОПОНИРА НА БОЙКО РАШКОВ,  си е заплюл думичките „политическо говорене“ като клеймо за всеки, който вади кирливите ризи на менторите му Бойко Борисов и Делян Пеевски.

А ти, Цацаров, чии „политически цели“ обслужваш с АБСОЛЮТНАТА СИ ВИЗАНТИЙЩИНА?

И къде ще те набута Шиши, след времето, което става да те изтърпим, в Конституционния съд – да си клатиш краката, или може и в политиката да се пласираш – както е видно с витиеватите си общи лафове само за там ставаш.

Главен прокурор, който се е подложил изцяло на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА И ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ на тази територия, наречена уж държава, и си позволява да „оборва“ всеки с тезата „политическо говорене“, е не само трагедия, а и позорна картинка на СИМБИОЗАТА.

СИМБИОЗАТА умъртвила онова, което все още наричаме държава.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар