Зима

Зима
Пролет

19 декември 2017 г.

Владимир Путин: След разпадането на СССР никой не ни помогна, справихме се сами!

"Ние сме длъжни да пазим нашата държавност и свобода, стабилността и съгласието в обществото."
 
"След разпадането на СССР никой не ни помогна на практика."

Това заяви пред форума на Общоруския народен фронт президентът на Русия Владимир Путин, съобщават руските медии. Според президента, Русия не се и нуждае от помощ.

"Да си спомним, как след разпадането на Съветския съюз ние чувахме много сладки и приятни приказки, но реално никой не ни помогна. А и ние не разчитахме на това, не ни беше необходима помощ отвън. Ние строяхме нова държава и възстановихме силната и независима Русия", заяви Путин.

Той отбеляза, че страната се е научила твърдо да отстоява своите интереси, осъзнала е своята мощ и непрекъснатостта на историята. "Но още много ни предстои да направим", отбеляза президентът.

Той определи и своята основна задача като държавен глава.

"Ние сме длъжни да пазим нашата държавност и свобода, стабилността и съгласието в обществото. Длъжни сме да пазим всичко, колкото и да е скромно, което сме постигнали, за да станат нашите достижения и реални промени към по-добро необратими. Нашата сила трябва да бъде насочена в полза на развитието на обществото", категорично заяви президентът, цитиран от Epicenter.bg.


Той определи тази цел и като своя задача като президент и кандидат за държавен глава да изборите през 2018 г.

"В това виждам нашата обща с вас задача и разбира се, мой личен дълг и гражданска отговорност като действащ държавен глава и кандидат за президент на Русия", заяви Путин.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар