Зима

Зима
Пролет

25 декември 2017 г.

Мустафа Карадайъ: Борисов и Цветанов не са разбрали Доган, ще има не вот, а вотове на недоверие

"Гответе се да управляваме държавата, но подготвени, а не като тези."
 
 "Ахмед Доган е бил погрешно разбран от Бойко Борисов и Цветан Цветанов", заяви в Млечино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Посланието на Доган било, че само партия ДПС е готова да управлява страната, но само това не е достатъчно. Трябвало да се разбере, че БСП не е готова, а не, че ГЕРБ е незаменима, поясниха след митинга депутати от ДПС.

"Погрешно било тълкуванието, че Доган казал едва ли не, че само Борисов може да управлява", каза Карадайъ.


Елитът на ДПС пристигна в ардинското село, за да отбележи с възпоменателен митинг-мевлид годишнина от първия мирен протест срещу смяната на имената, припомня сайтът "24Родопи".

"Гответе се да управляваме държавата, но подготвени, а не като тези. Премиерът направи грешен прочит на анализа на почетния председател Ахмед Доган на коледното тържество.

Господин Доган каза, че не сме готови да управляваме по изискванията на днешното време, но ние си знаем и затова се подготвяме. А, един, който заема длъжността премиер днес, направи погрешен прочит на този анализ. Осем години държавата върви по инерция. Ние, не сме готови, но се подготвяме, Борисов дори не знае, че не е готов", каза Карадайъ.

"Не сме казали и това, че няма да има вот", обясни още председателят на ДПС.

"Напротив има решение на Централния съвет на ДПС и докато има фашисти и националисти във властта, не вот, а ще има вотове. А господин Доган в своя анализ ясно подчерта, че има една граница, която не трябва да се прекрачва. Но никой не е казал, фашисти и националисти да останат в властта. Доган не е казал, че няма да има вот", добави Карадайъ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар