Зима

Зима
Пролет

19 декември 2017 г.

Как мъжете показват любовта си без думи

На коя жена не й се е случвало да се опитва да разгадае мъжките чувства. Има ли ги или не, колко са силни и дали могат да се нарекат обич?

Не всеки човек умее да изразява любовта си с думи - има такива, които изпитват затруднение в любовните излияния.

Как да сте сигурни какво се случва в главата на новия ви приятел, ако той не говори за това, което изпитва към вас? Е, има някои начини.

Мъжете не са никак повърхностни, въпреки образа, който модерното общество им създава. Понякога те смятат, че показват отношението си достатъчно красноречиво с действия и думите са излишни.

Възможно е също да се страхуват да споделят за любовта си, защото са били наранени или пък ги е страх дали ще бъдат разбрани.

Ето някои основни признаци, че вашият партньор всъщност ви обича:

1. Целувките му се дълги и страстни

Той обича да ви целува и усещате колко му харесва да продължава сякаш до безкрай? Няма съмнение, че се наслаждава на компанията ви и иска да извлече максимум от времето, прекарано с вас.

2. Обича да бъде близо до вас

Желанието му да бъде възможно най-близо отново издава силното привличане, което го тегли към вас.

Помислете къде предпочита да се намира, когато сте в компания, когато гледате филм вкъщи или се разхождате в парка.

Ако той се стреми да ви хваща за ръка често и да се докосва до вас, това е явен знак, че чувства нещо по-силно от привличане.

3. Усмихва се след целувка

Ако той често се усмихва след като ви е целунал, значи това го е направило истински щастлив и той се радва искрено на вашето присъствие.

Усмивката му, дори когато погледите ви се срещнат случайно, пък издава, че е срамежлив и се смущава лесно. Подобен мъж определено ще изрази трудно чувствата си с думи.

4. Той слуша внимателно

Вие обичате да споделяте с него, защото той винаги ви изслушва търпеливо, без значение дали казвате нещо важно и сериозно или просто някаква дреболия.

Вниманието, което ви дарява, издава колко важно е за него вашето мнение, настроение или притеснение.

5. Той се обажда или ви пише без причина

Или причината е съвсем проста – за да ви чуе. Ако той ви търси само за да узнае как сте или какво правите, а не защото иска нещо, това значи, че мисли за вас.

Внимавайте да не се хванете само за това, защото някои хора просто са общителни и обичат да комуникират повече и това да не е знак за силни чувства.




Teenproblem.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар