Зима

Зима
Пролет

11 декември 2017 г.

Дали той е играч?

Признаци, които ако се нарушат трябва да ви светне червената лампичка
 
Мъжът до вас обича да разговаря с различни хора, небрежно флиртува и изразява истински интерес и ентусиазъм към непознати, а в същото време е дълбоко ангажиран с вас. 

Сигурно мислено ви преминава въпроса дали той е някакъв играч и дали да му имате доверие.

Ако партньорът ви е загрижен за вашата връзка, ще сте намерили начин да изградите правила, към които да се придържате и да не изникват съмнения. Няма да ви се налага да се притеснявате, че сте с някой друг, защото и двамата ще сте направили границите си ясни и ще сте доказали, че ги уважавате.

Има някои признаци, които ако се нарушат трябва да ви светне червената лампичка.

1. Винаги казват истината

Играчът е нечестен, казва експертът Деметриус Фигероа пред Elite Daily. Сигнал може да бъде ако прекарва много време с приятели, които вие дори не познавате. Когато човекът държи на вас едва ли ще изпитвате подозрение заради поведението му. Той няма да ви лъже, винаги ще ви информира какво прави, понеже е наясно с вашите притеснения.

2. Спазват ангажиментите си

Когато партньорът ви не е играч винаги спазва ангажиментите си. Срещата с него никога не преминава като работна и са физически и емоционално ангажирани. Може да не сте запознати с всеки един негов ход през деня, но сте наясно с общата им рутина.
 

Един играч е много по-неуловим. „Ако той не е конкретен за това къде е бил, с кого е бил, защо е зает или нещо подобно, това би трябвало да е ясен знак за това, че той е играч“, обяснява Фигероа.

3. Знаят какво искат

За да бъдем справедливи, човек наистина не може да бъде окачествен като неблагонадежден, ако все още не сте разговаряли с него. Човекът до вас или този, който е обект на чувствата ви, можете да го разберете по време на диалог. Той ще иска да чуе какво искате и от какво имате нужда, за да сте щастливи в една връзка. И ще бъде също развълнуван ако изследвате връзката си. Тези, които не са играчи ясно ще заявят какво искат, за да бъдете заедно и поетите ангажименти са нещо повече от секс. 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар