Зима

Зима
Пролет

6 януари 2018 г.

Разбирате ли в каква кретенска държава живеем?

Молете се истински терористи да не влязат тук, че майката ни е разкатана с такива дебилни МВР и прокуратура
 
Главният следовател Борислав Сарафов:

„Росен Ангелов е човек, без документи, без собственост, без работа. Прякорът му е Горският човек. Имал интимна връзка с Кети, която е продължила около 6 месеца преди убийството“, каза Сарафов. Росен Ангелов има три присъди. Едната присъда е за кражба, втората – за изнасилване, третата присъда е за това, че в с. Луково е съблякъл дете на 12 години и блудствал с него. Последната присъда е произнесена задочно. Още преди това той се е укрил. Росен Ангелов в обявен за общодържавно издирване с телеграма Столична дирекция на вътрешните работи от 8 септември 2009 г.“

Разбирате ли в каква кретенска държава живеем?

ДЕВЕТ ГОДИНИ!!!  го „издирват“.

От пет дни направи на шантави и без това нефелните ни, станали за т@к МВР и прокуратура! Изкараха го едва ли не „спецназ“ „Рамбо“ и с тъпоумните си бляботения пред камерите станаха за посмешище. Сега не им остава нищо друго, освен да го убият, ако въобще се доберат до него, защото и „безспорните им доказателства“ ще са точно същите като това как ДЕВЕТ ГОДИНИ са го „издирвали“.

Отделен е въпроса дали изобщо този човек е убиецът.

На кого му пука? Важното е тая идиотска власт да се пъчи пиарно „европредседателски“, че видите ли как се справя с престъпността.

Видяхме.

Жалка картинка.

Молете се терористи да не влязат тук, ама истински, че майката ни е разкатана с такива дебилни МВР и прокуратура.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар