Зима

Зима
Пролет

26 февруари 2018 г.

Гинките и Калинките са удобни за всяка власт, готови да влязат в непознати за тях минни полета

Да, прости са като полски репи, но са силно интуитивни и нагли...
 
Лично познавам над 15 гинчета!

Едно гинче е единица мярка за унищожаване на активи, на стойност 100 милиона лева. Заченати в политическа конюнктура „гинчетата“ никак не са безобидни. Същински ланголиери. Не ги подценявайте!

Да, прости са като полски репи, но са силно интуитивни и нагли. Безскрупулни в преследването на личните си амбиции, готови да стъпват върху трупове, но да не загинат в лична нищета. Обикновено са длъжници в особено големи размери към физически лица и банки. Това ги прави силно активни в посока на лично оцеляване. Пълни са с комплекси за малоценност. Интровертни и потайни във всеки аспект на съществуването си.

Кърлежи, залепени в здраво икономическо тяло.

Това са гинките и калинките! Те са удобни на всяка власт, защото са готови да влязат в непознати за тях минни полета. Удобни политически жертви, замечтани да бъдат фактори в среда, която със сигурност ще ги убие…

И аз ще попитам! Длъжен съм.

Защо Нова Телевизия изчисти записа с Гинка, където тя употреби думата „оШфорни“? Това ли е истинското лице на журналистиката? Колко милиона на година струват подобни услуги към властта и назначените от нея бизнесмени?

Много дълго ще стоим на последния ред по свобода на медиите и тази тъй демократична заслуга е на самите медии, които се поставят в услуга на всяка власт срещу стабилно заплащане…



 Николай Марков, карикатура: Чавдар Николов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар