Зима

Зима
Пролет

2 февруари 2018 г.

Четири начина да съхраните любовта си жива

Връзките никога не са безоблачни, както и всички други отношения.
 
Много хора се отказват от връзката си, след като преминат периода, в който през всяка минута искат да бъдат с другия, защото мислят, че любовта си е отишла.

В действителност, те навлизат в друга фаза на отношенията – истинската любов.
Преминаването през бурята и поддържането на връзката жива не е толкова трудно, колкото мнозина смятат. Ако наистина искате да знаете как след фазата на медения месец да продължите напред във връзката си, предстои да ви дадем някои ценни съвети в тази насока.

С тези стъпки ще можете да поддържате искрата на любовта жива.

1. Покажете, че ви е грижа

Едно от най-важните неща във връзката е да показваме своите чувства и отношение към половинката си. Това може да се изрази с въпроси относно как е минал денят или какво се случва във вътрешния му/ѝ свят.

Дълголетието на връзката, особено онова, което поддържа любовта жива, идва от загрижеността ви един към друг.

2. Бъдете един екип

Това не означава да сте на едно и също мнение по всички въпроси, но е важно да запомните, че в крайна сметка сте един отбор. Така ще осъзнаете, че дребните различия нямат никакво значение, защото екипната работа е пътят към щастие в отношенията.


3. Смейте се заедно


Тук става въпрос за сърдечен, истински смях – онзи, от който ви боли корема. Той укрепва връзката помежду ви и прави чудеса за романтичните отношения.

4. Слушайте много внимателно

Най-добрият съвет е никога да не спирате да се слушате един друг. В първоначалната фаза, в която отношенията са нови, привлекателни и интензивни, сте запленени от другия човек.

Искате да чуете всяка история, да почувствате всяка емоция – и щом преминете на следващия етап в отношенията, може лесно да забравите колко важно е да слушате внимателно и да бъдете до него/нея. 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар